in the pocket of my jeans are only coins and broken dreams
Search

Favorieten 2014 | Random Stuff

En vandaag is het tijd voor mijn laatste terugblik op 2014. Daarna kunnen we weer in het heden leven! Wat hierna volgt, kan als heel random bestempeld worden. Het wordt een mix van kledingstukken, persoonlijke belevenissen en zoveel meer. Random geblaat op zijn best!

Vroeger was mijn kledingstijl best wel lady-like, maar toen dacht ik: ik ben nog jong, en deze stijl kan ik ook nog binnen twintig jaar dragen. Daarna wou ik wat informeler gaan, en zo kwam ik op het idee om een parka te kopen. Ondertussen heb ik een winter-parka en een zomer-parka, en waarschijnlijk zal ik tijdens de solden nog een extreme winter-parka kopen (update: gisteren héb ik een extreme winter-parka gekocht). Kort samengevat: ik ben fan van de parka.

2014 uitzwaaien met parka aan
2014 uitzwaaien met parka aan

Favoriete sneakers
Converse Low Top

Ik heb me lange tijd niet als een sneaker-mens geïdentificeerd, maar dat is vorig jaar veranderd. Ik kocht een paar Converse om me weer jong te voelen en sindsdien heb ik ze ontzettend veel gedragen. Ze zijn zo comfortabel!

Favoriete Ballerina's
Evans Paige Black Basic Ballerina Pumps

Ik ben breed, mijn voeten zijn breed. Enfin, het is vaak moeilijk om goeie ballerina’s te vinden. Geplette tenen zijn namelijk niet heel comfortabel. Bij Evans verkopen ze extra wijde schoenen, en dit paar basic zwarte ballerina’s is ook beschikbaar in extra wijde vorm. Bij mij zijn ze zelfs te breed, maar beter zo dan te smal. Enige nadeel: de zool is niet uit sterk materiaal vervaardigd. Ze verslijten dus heel snel.

wang rockie

Favoriete Handtas
Alexander Wang Rockie

De handtas die me geleerd heeft dat het oké is om niet je volledige hebben en houden in een handtas mee te sleuren.

Ik shop al een tijdje bij ASOS, maar vorig jaar heb ik ongeveer 80 procent uit mijn kast bij ASOS gekocht. Oh ASOS: wat zou ik doen zonder jou?

Ik heb deze winkel per toeval ontdekt, toen ik aan het shoppen was voor kerstcadeautjes. Als je houdt van Scandinavisch design, maar het mag net wat specialer zijn dan de IKEA: bij voor-thuis.be zal je het waarschijnlijk vinden.

Favoriete cd
Ed Sheeran X

En Ed gaat nog altijd mee in bad.

In vergelijking met mijn leeftijdsgenoten loop ik nog altijd achter, maar ik heb toch wel het gevoel dat ik emotioneel volwassener geworden ben. Ik sta sterker in mijn schoenen, hou me minder bezig met onbenulligheden en dat bevalt me zeer goed.

Begin dit jaar ben ik begonnen met bloggen. In het begin had ik mijn twijfels, onderweg heb ik vaak gedacht: “waar ben ik mee bezig”, bij hoogtepunten haalde ik wijsheid uit de leuze “pay close attention to people who don’t clap when you win”, maar ziezo: bijna een jaar later en ik ben er nog, olé!

Favoriete serie
Scandal

Scheefpoeperij van een president is altijd interessant om naar te kijken.

scandal_2012_624x351
© ABC

Favoriete tijdverdrijf
Gapen naar Geordie Shore

Vorige zomer heb ik Geordie Shore ontdekt en sindsdien blijf ik maar kijken.

In juni voelden we ons opeens Belg. Mooi zo!

Favoriete tv-moment
Adil El Arbi is de Slimste Mens ter Wereld

De deelname van Bart De Wever heeft Vlaanderen naar de rechtse kant gestuurd. Laat de overwinning van Adil El Arbi ons naar de verdraagzame kant sturen. Komaan putains: we kunnen het!

Favoriete Heet Kanon
Ashley Banjo

Momenteel te zien op Libelle tv in de show Secret Street Crew (bij ons vreemd genoeg vertaald naar Iedereen kan dansen). Heet kanon tot de derde macht.

Word.

En laten we met deze gevleugelde woorden mijn terugblik op 2014 afsluiten. Laat 2015 ons beste jaar ooit worden. We vliegen erin!

20 Comments
 1. Mjay

  16/01/2015 07:34

  Haa leuke post met een nog leukere afsluiter! Says it all

 2. Manon

  16/01/2015 07:59

  Leuk artikel! Scandal lijkt me een gave serie!

  • Jasmijn Cherubijn

   25/01/2015 11:04

   En het is lichtjes verslavend. Ik heb het eerste seizoen in één dag bekeken!

 3. Katrien

  16/01/2015 08:06

  Dat je nog veel meer mag worden elke dag, Jasmijn! Er zit zoveel in je.
  En dat ik nog veel mag leren van je blog…

  • Jasmijn Cherubijn

   25/01/2015 11:05

   Dankjewel, Katrien! Was eventjes een emotioneel momentje toen ik dit las.

 4. Lys

  16/01/2015 13:35

  Zalige afsluiter van de favorieten. En het eerste wat ik tegenkom op die interieursite: suikerspinmachine. Oh nooo I want it so bad, dat had ik niet mogen zien!

 5. Kiss & Make-up

  16/01/2015 14:30

  Oooh in bad met Ed Sheeran, oelalala Vind ‘m ook super, en mega schattig ook.

  • Jasmijn Cherubijn

   25/01/2015 11:06

   Jaja, wilde tijden heb ik al beleefd met Ed Sheeran

 6. Jasmine

  16/01/2015 17:04

  Hah, las het einde in het Nederlands , maar had hem wel snel door ”word” Spannende tijden in Belgie.

 7. Chahrazad

  16/01/2015 22:47

  Scandal is echt een top serie!!

  x

 8. Nesrin

  17/01/2015 13:53

  Leuk overzicht! Vooral door blijven bloggen leuk dat het bijna een jaar is. Mijn blog mag binnenkort ook haar eerste en enige kaarsje uitblazen.

 9. Birte

  18/01/2015 21:33

  Oh my, Asos is ook mijn go to-website ze!

  • Jasmijn Cherubijn

   25/01/2015 11:08

   Ik ben geshockeerd wanneer iemand zegt: ASOS, daar vind ik niet wat ik wil. Hoe kan dat nu???

 10. DQ

  21/01/2015 15:09

  Ik kan me helemaal vinden in je kledingstijl-switch. Nog geen twee jaar geleden droeg ik vooral jurkjes, rokjes en hakken; ook allemaal vrij chique. Inmiddels kleed ik me over het algemeen super casual en stoer, ook met het idee dat chique over tien jaar ook nog wel kan haha! En die video is echt geniaal haha! X

  • Jasmijn Cherubijn

   25/01/2015 11:09

   Ja, bij mij was het ook zo! Altijd op hakken, en nu kan ik nog nauwelijks een uur op hakken staan, haha.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.