in the pocket of my jeans are only coins and broken dreams
Search

Favorieten april ’14 – Sleek, Dior & meer van dat fijns

Tijdens april was ik een serieuze shopping-bui. Ik ben naar Rijsel geweest, heb een levensvoorraad foundations gekocht en heb op de koop toe mijn huidverzorgingsroutine grondig aangepakt. Verwacht dus veel nieuwe producten bij mijn favorieten van april!

Make-up & Skincare

Ik heb een boontje voor Dior, maar dat wist je waarschijnlijk al. Wanneer Dior een nieuw lip -of gezichtsproduct lanceert, moet ik het steevast gaan inspecteren.

IMG_6018

Toen de nieuwe Addict Fluid Sticks gelanceerd werden, nam ik me voor enkel een kijkje te nemen, totdat ik deze kleur zag. Open Me is sexy lippen in een tube! Ik ben een matte lippen – meisje, maar er is iets onweerstaanbaar aan deze formule. Je krijgt een extreem glanzend, gepigmenteerd en niet-plakkerig resultaat zonder glitter en dit met maar twee lagen product. Als je een review over dit product wil lezen, keer dan overmorgen terug!

Ik heb weinig cream blush, omdat ik het niet de fijnste textuur vind om mee te werken (Daniel Sandler Water Color Blush daarentegen, olalala). Toen Chanel zijn variant van de cream blush uitbracht, was ik niet geprikkeld om die onmiddellijk te kopen. Uiteindelijk las ik zoveel goede reviews over hun Le Blush Crème en heb ik ook eentje gekocht.

IMG_5967

Deze cream-to-powder – formule is compleet nieuw voor mij en bevalt me zeer goed! Het werkt zeer snel en precies en dat zijn net twee eigenschappen die ik vaak bij cream blush mis.

Met deze kleur krijg ik die gezonde roze blos die ik nooit van nature heb en altijd naar op zoek ben. Wederom een schot in de roos van Chanel!

Chanel Perfection Lumière en ik kwamen nooit goed overeen. Ik vond hem te dik en te droog. Op mijn huid zag het er nooit goed uit. Toen Chanel deze Velvet – variant lanceerde, dacht ik: waarom niet, dus ik kocht het zwarte flesje.

IMG_5960

Sinds ik hem gekocht heb, draag ik hem non-stop. Hij voelt veel lichter aan, maar heeft heel goede dekking. Ik vind hem minder droog dan de oorspronkelijk Perfection Lumière, wat me heel blij maakt. Hij geeft mijn huid inderdaad een velvet uiterlijk én gevoel. En het beste van alles: ik hoef niet af te poederen en dit spul blijft uren op zijn plaats!

Platte twist-up wenkbrauwpotloden beginnen de markt te veroveren. Tom Ford heeft een extreem prijzig exemplaar en Hourglass heeft zijn ietwat minder decadent, maar nog steeds stevig geprijsd Arch Brow Sculpting Pencil.

sleek brow pencil

Toen ik zag dat Sleek een potlood met dezelfde vorm aan zijn assortiment had toegevoegd, heb ik het online besteld bij Boots. (zij hebben à propos een heel goede klantenservice! Kort samengevat: de verpakking van een huidverzorgingsproduct dat ik besteld had, was kapot en het product vloog er langs alle kanten uit. ’s Avonds stuurde ik naar Boots en vroeg of ik het product kon retourneren en een nieuw product kon krijgen. De volgende ochtend kreeg ik bericht dat ze een nieuw product naar me opgestuurd hebben en dat ze zich verontschuldigen voor het ongemak. Voilà, zo hoort het!)

Een volledige review komt er nog aan, maar ik kan je nu al zeggen dat het heel eenvoudig is om met dit potlood je wenkbrauwen natuurlijk en snel bij te werken. Daarnaast is Dark een heel goeie kleur voor mij en blijven mijn wenkbrauwen tot het einde van de dag op zijn plaats. Ik ben fan!

 • Epiduo

IMG_5997

Weet je nog toen ik in mijn Marc Jacobs Genius Gel foundation review zei dat mijn huid gedehydrateerd was? Wel, dit kwam door dit spul. Toch staat hij bij mijn favorieten, omdat Epiduo wonderen verricht op mijn milde acne. Epiduo is enkel op voorschrift verkrijgbaar en is een mengeling van benzoyl peroxide en adapalene (een derde generatie vitamine A retinoïde). Ik gebruik het af en aan sinds jaren en moet altijd een tube in mijn kast liggen hebben. Als jullie meer info over Epiduo willen, laat maar weten in de comments en dan doe ik een aparte review.

& Other Favorites

 • TripAdvisor screensaver

Ik vond nooit een mooie achtergrond op mijn gsm, maar dit veranderde toen ik de TripAdvisor screensaver te zien kreeg. Elke drie uren verandert mijn achtergrond en word ik meegenomen naar een ander land. Ik vind dat fantastisch! Zo kan ik altijd wegdromen naar exotische bestemmingen terwijl ik achter mijn bureau zit. Ik denk dat je deze screensaver enkel terugvindt op Samsung Android – toestellen, maar ik ben het niet zeker.

IMG_6067

 • Alexander Wang

Mocht je de voorbije weken onder een steen geleefd hebben: H&M brengt een collectie in samenwerking met Alexander de Grote uit! Nee, nu heb ik het niet over die pipo uit de klassieke oudheid, die vanuit zijn tombe harnassen en gewaden zou moeten ontwerpen. Ditmaal heb ik het over Alexander Wang.

Ik vind het ongelofelijk sympathiek dat Alexander Wang dit doet en ik kan niet wachten tot zijn collectie in de winkelrekken hangt. Op 6 november is het eindelijk zo ver!

Dit zijn mijn favorieten, maar wat zijn de jouwe?

12 Comments
 1. Hannelore Storms

  29/04/2014 08:45

  Wat een leuke favorieten en wat een prachtige lipstick!

  • Jasmijn Cherubijn

   29/04/2014 20:01

   Dankjewel! De lipstick is inderdaad een goddelijk ding. Als ik miljonair was, kocht ik alle kleuren, maar helaas

 2. BeautyGlitter

  29/04/2014 09:39

  Ik ben zo benieuwd naar de CHANEL foundation! En ik kijk echt uit naar de HM collectie met Alexander Wang!

  • Jasmijn Cherubijn

   29/04/2014 20:03

   Je zal de Perfection Lumière Velvet foundation waarschijnlijk ook fantastisch vinden! Qua textuur voelt hij even licht aan als Givenchy Photo’Perfexion, maar met Perfection Lumière Velvet krijg ik meer dekking.

 3. Anouk

  29/04/2014 14:39

  Wat een mooie favoriete! De chanel blush ziet er echt prachtig uit.

  • Jasmijn Cherubijn

   29/04/2014 20:04

   Bedankt! En de verpakking is best wel klein, dus hij is nog koddig ook!

 4. Mme Sophistique

  30/04/2014 09:58

  Inspiration en Perfection Lumiere heb ik ook, echt superfijne producten! die nieuwe fluid sticks moet ik toch ook echt eens nader gaan bekijken

  • Jasmijn Cherubijn

   30/04/2014 18:29

   De Fluid Sticks zijn echt de moeite! Ik kan me moeilijk inbeelden dat iemand ze niet fijn vindt.

 5. Kiss & Make-up

  30/04/2014 16:57

  Yeeees, de formule van Chanel blush is divine, eh! Blij dat ’t jou ook bevalt.

  • Jasmijn Cherubijn

   30/04/2014 18:26

   Nooit verwacht dat ik een cream blush – liefhebber zou worden, maar Chanel heeft hier puik werk geleverd! De textuur is heel verfijnd, maar daar hoort uiteraard een hoog prijskaartje bij.

 6. Rachel

  06/05/2014 13:16

  prachtige producten meid! liefs x

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.