in the pocket of my jeans are only coins and broken dreams
Search

Favorieten Augustus ’15 | NARS, Kiehl’s & Meer van dat fijns

Nieuwe liefdes ontmoeten en oude bekenden tegen het lijf lopen: het was mijn rode draad doorheen augustus, zowel in het echte leven als in mijn imaginair beauty-wereldje. Mijn persoonlijke hoogtepunten worden een andere keer besproken, maar hier zijn beauty favorieten van de voorbije maand!

MAKE-UP

Clarins Beauty Flash Balm

Augustus werd opnieuw de maand van het acute slaaptekort. Een combinatie van terrasjes doen, geveld in de zetel liggen met een keelontsteking en de dagelijkse zorg voor een puppy resulteerde in niet zo bijster aantrekkelijk resultaat. Wallen, fijne lijntjes en acne: het was allemaal aanwezig. Leve wonderwerker en cult product Clarins Beauty Flash Balm.

IMG_0409

De Beauty Flash Balm gebruik ik als primer. Ik weet niet hoe hij het doet, maar hij trekt alles terug in de plooi. Na dertig seconden voel je de huid aanspannen en elke keer sta ik verbijsterd van het resultaat.

Op lange termijn doet hij waarschijnlijk niets voor de huid, maar voor snelle resultaten moet je bij Clarins zijn.

NARS And God Created the Woman palette

NARS heeft toch echt wel de beste namen . Het And God Created the Woman palette was de voorloper van de NARSissist palettes. Het bevat “maar” 6 neutrale oogschaduwen, en daarom liet ik het links liggen toen de NARSissist palettes hun intrede deden.

IMG_0422

Maar aangezien ik momenteel alles in mijn stash een tweede kans wil geven, haalde ik dit palette weer naar boven. En NARS stelt me wederom niet teleur. In dit palette vind je de perfecte mix van shimmer/mat en warme/koele kleuren. Zotte toeren moet je met dit palette niet doen, maar voor een dagdagelijkse neutrale look is dit palette meer dan voldoende.

Duo fibre brushes

Wie herinnert zich nog de hype rond de duo fibre brushes? De hype mag nu voorbij zijn, maar de voorbije maand heb ik de duo fibre brushes weer met veel plezier gebruikt.

IMG_0425

Voor foundation blijf ik trouw aan mijn buffing brushes, maar voor poeder zijn ze geniaal. Aangezien ze minder product opnemen, eindig je nooit met bruine/roze/welke-kleur-je-ook-gebruikt strepen op je gezicht. Daarna kan je het product netjes blenden door cirkeltjes te maken. MAC 187 is mijn favoriet voor blush en bronzer, Zoeva 122 doet het heel goed voor highlighter.

MAC Teddy

Ik ben gek op de intensiteit die zwarte kohl-potloden teweeg brengen, maar zo nu en dan heeft een mens nood aan verandering.

IMG_0438

MAC Teddy is een klassieker van MAC, en da’s volkomen terecht. Met Teddy krijg je een twist op het klassieke donkerbruine oogpotlood. Teddy is namelijk een intense, donkerbruine, bronzy kleur met een subtiele gouden shimmer. Glitter zal je dus niet op je waterlijn krijgen (is sowieso niet aan te raden), maar je krijgt wel die subtiele sparkle.

SKINCARE

Kiehl’s Epidermal Re-Texturizing Micro-Dermabrasion

Da’s pas een dijk van een naam! Met de Epidermal Re-Texturizing Micro-Dermabrasion krijg je een scrub met de fijnste scrub-stukjes op deze planeet.

Meestal ben ik geen fan van harde scrubs op mijn gezicht, maar zo nu en dan moet ik een uitzondering maken. Wanneer mijn huid vol droge velletjes van uitdrogende onzuiverheden hangt (klinkt ontzettend sexy), moet ik een scrub gebruiken. Ik kan het echt niet aan om weken te wachten vooraleer de droge huid vanuit zichzelf van mijn gezicht valt.

De beste scrub voor deze job is de Epidermal Re-Texturizing Micro-Dermabrasion. Door de fijne scrub-deeltjes komt alles los, en op de koop toe krijgt mijn huid een serieuze polijstbeurt.

IMG_0528

Emma Hardie Moringa Cleansing Balm

Door alle producten die ik in de strijd gooi tegen acne, kan mijn huid heel gedehydrateerd worden. Om mijn huid dan eventjes extra in de watten te leggen, gebruik ik de Moringa Cleansing Balm.

De Cleansing Balm haalt alle make-up van mijn gezicht en voedt tezelfdertijd mijn huid. Dit is het gevoel van een luxueuze spa in je eigen badkamer.

& OTHER FAVORITES

Sarcasm_Only op Instagram

Ik heb me de voorbije maand dolletjes geamuseerd met de Sarcasm_Only account. Een jong piepkuiken ben ik al lang niet meer, maar ik herken me veel te vaak in de beschrijvingen van Sarcasm_Only.

bron
bron

Mocht je ook het leven met een korrel zout nemen, dan moet je deze account volgen .

Harry Potter tentoonstelling in Parijs

’t Oud zot, zou je het kunnen noemen . Voor de rondreizende Harry Potter tentoonstelling zijn een collega en ik voor één dag speciaal naar Parijs gereden. En oh ja: het was de moeite!

Met dank aan de collega voor het beeldmateriaal :)
Met dank aan de collega voor het beeldmateriaal

De uniformpjes, de horcruxes, het interieur van Hagrid’s huis, Dobby: het was allemaal aanwezig! En nu weet ik het zeker: ik moét en ik zal de permanente tentoonstelling in Londen bezoeken.

Mocht je ook een keer zot willen doen: de tentoonstelling is nog tot 6 september in Parijs.

Opening Primark Gent

IMG_0030

En laten we het niet vergeten: Primark Gent is deze maand geopend! Er was veel ethisch gemurmel, wat ik tot op zekere hoogte kan begrijpen, maar dat zal me eerlijk gezegd niet tegenhouden om de Primark te bezoeken. Volgens Rank A Brand zou ik dan ook ASOS, New Look, We Fashion, Vero Moda, Mango en nog zoveel anderen links moeten laten liggen. Mocht ik dat doen: ik loop in mijn bloten rond, en dan pas zou je gemurmel horen .

Ziezo, dat waren mijn favorieten! Hoe zit het bij jullie? Welke producten hebben jullie met plezier de voorbije maand gebruikt? Laat maar weten in de comments!

4 Comments
 1. Jasmine

  31/08/2015 11:03

  Zo geinig, een HP tentoonstelling!! En die quotes zijn geweldig, vooral de eerste is leuk gevonden. Een favoriet product van mij is momenteel mijn Yves Rocher lippotlood in Rose.

 2. Mjay

  31/08/2015 12:18

  Ben onmiddellijk sarcasm_only gaan volgen haha Die HP tentoonstelling lijkt me echt vet! Ik wou vorig jaar in de zomer toen ik in Londen was met vriendlief daar ook naar toe.. Uiteindelijk niet gedaan omdat we dan te weinig van Londen zouden zien maar ik wil zeker gaan!

 3. bymarlayne

  02/09/2015 18:55

  Wat een mooie favorieten heb je!

 4. Lieselot

  17/09/2015 19:59

  Bij deze nu ook sarcasm_only beginnen volgen :)! Heerlijke pagina! De kleuren in je NARS palette zijn breath-taking!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.