in the pocket of my jeans are only coins and broken dreams
Search

Favorieten maart ’15 | NARS, NIVEA, Adidas & Meer van dat fijns

Brokken lijmen en mijn weg weer zoeken: zo kan ik de maand maart samenvatten. Een jongeman heeft me in de steek gelaten, en zo kreeg mijn zelfvertrouwen een serieuze knauw. Maar enfin, zo heb ik ook mijn vrouwelijke kant teruggevonden. Hakken dragen, een rode lip schilderen, met de benen bloot gaan: het heeft mijn gemoedstoestand weer opgekrikt. Dit zijn mijn vrouwelijke favorieten van de voorbije maand!

Make-up

MAC RiRi Woo

Een rode lip tovert altijd een glimlach op mijn gezicht. Met RiRi Woo krijg je de ultra-matte versie van de klassieker Ruby Woo. Hij kwam uit de limited edition collectie van Rihanna x MAC, maar de verschillen met Ruby Woo zijn zo goed als nihil.

IMG_6389 (Copy)

RiRi Woo is een klassieke blue-based rode lippenstift (hallo, witte tanden). Door de Retro Matte formule is deze lippenstift heel mat, maar hij brengt makkelijk aan en is heel gepigmenteerd. Momenteel mijn favoriete rode lippenstift!

Ardell Demi Wispies

Ik zit in een serieuze valse wimpers-bui. Wimpers geven die extra boost aan een make-up look, maar helaas heb ik van nature onzichtbare wimpers. Maar met de Demi Wispies kan ik wel een natuurlijke bos wimpers faken.

IMG_6453 (Copy)

De Demi Wispies zijn plukjes-wimpers met transparante band. De binnenste wimpers zijn korter en de buitenste langer. Zo geven ze het oog een feline effect.

De kwaliteit van Ardell wimpers is inderdaad heel goed! De Demi Wispies zijn flexibel en brengen daarom heel makkelijk aan. Je kan ze ook een paar keer hergebruiken, en dat is toch een stuk voordeliger.

Urban Decay Primer Potion

Mijn Paint Pot in Painterly heb ik helaas moeten weggooien. Ik had de bodem bereikt en het product begon heel droog te worden. Daarom heb ik Urban Decay Primer Potion weer naar boven gehaald, en ik ben opnieuw onder de indruk.

IMG_6403 (Copy)

Primer Potion is veel dunner van textuur dan Painterly, en wordt ook volledig transparant. Op mijn monolids werkt hij als primer heel goed. Creasing houdt hij tegen en de kleuren lijken inderdaad feller.

NARSissist Cheek & Lip Palette

IMG_5252 (Copy)

Non-stop heb ik dit palette gebruikt. Op werkdagen heb ik niet veel tijd om op zoek te gaan naar producten in mijn stash. Wanneer ik dit palette neem, heb ik onmiddellijk mijn blush, bronzer en highlight vast. Een review vind je hier .

Skincare & Hair

De blauwe pot van NIVEA

De blauwe pot: ’t is een klassieker. En deze maand heeft NIVEA 4 limited edition potten gelanceerd. Op het doosje staat namelijk een feeërieke afbeelding. En om in diezelfde betoverende sfeer te blijven, krijg je ook een kinderverhaaltje bij de blauwe pot cadeau.

IMG_6482 (Copy)

Momenteel heb ik hier en daar last van droge plekken op mijn huid. Om mijn lijf lente-proof te krijgen, wil ik uiteraard dat die plekken algauw verdwijnen. Een gewone body butter deed het ‘m niet meer, dus ik nam de blauwe pot bij de hand. En oja: langzaam, maar zeker zijn de droge plekken aan het verdwijnen. Hoera!

 TIGI Bed Head Styleshots Epic Volume Shampoo & Conditioner

Ik ben gek op de SLS-vrije Rainforest shampoos van The Body Shop, maar ik haat het feit dat ik deze shampoos nergens online kan bestellen. Wanneer ik een TBS winkel wil bezoeken, moet ik ongeveer een halfuur rijden en dat vind ik te ver voor één fles shampoo.

IMG_6500 (Copy)

En toen ontdekte ik dat TIGI Bed Head ook een SLS-vrije shampoo in hun assortiment heeft zitten. En op de koop toe is het een shampoo die veel volume moet geven. Waarom heb ik die nooit eerder gezien?

Qua hoeveelheid haar heb ik er genoeg om volume te krijgen, maar mijn haar is heel zwaar en daarom weegt het makkelijk door. Met de Epic Volume Shampoo & Conditioner wordt mijn haar heel fluffy en licht. Vooral in combinatie met nog een ander volumeproduct (Small Talk of Superstar) en mijn haardroger krijg ik veel resultaat. Helaas blijft het resultaat geen drie dagen in mijn haar, maar ik weet niet of dat ooit mogelijk is.

& Other Favorites

The Big Bang Theory

Ik had nog nooit in mijn leven naar The Big Bang Theory gekeken, maar onlangs kreeg ik deze serie als suggestie voorgeschoteld. Ik volgde deze raad trouw op, en was vanaf de eerste aflevering onmiddellijk verkocht. Nu ben ik bezig aan een inhaalmanoeuvre en zit ik al aan seizoen vier. Blijven gaan!

Adidas Superstar II

Toen ik jong en onbezonnen was, had ik een paar Adidas Superstars. In der tijd kenden we die onder de term “die witte van Adidas met strepen”. Ah, dat waren de goeie tijden!

En onlangs zag ik dat de Superstars herrezen zijn. Adidas maakte een prima promo-spotje met ambassadeurs David Beckham, Pharrell Williams en Rita Ora, en sindsdien wil ik ook weer Superstars dragen.

Het werd een lange en demotiverende zoektocht, maar uiteindelijk heb ik nog één paar gevonden in mijn maat. In het begin waren ze minder comfortabel dan ik me herinnerde, maar na een paar keer dragen zijn ze perfect. Ah, pure nostalgie is dit!

En dan nog een boodschap van algemeen nut . Ik doe mijn best om regelmatig te bloggen, maar zo nu en dan is dit een heuse uitdaging. Het kan dus zijn dat het hier volgende maand af en toe windstil zal zijn. Maar geen paniek: ik leef nog!

13 Comments
 1. Jasmine

  31/03/2015 22:10

  Dat is serieus wat serie-inhalen! En de afleveringen blijven maar komen. Nivea klassieker, geweldige geur met zoveel herinneringen!

 2. Natasja

  31/03/2015 22:55

  Hm, jammer om te horen van de minderheden.. but you’re a strong and lovely lady. de primer potion ben ik zelf ook dol op

 3. Chahrazad

  31/03/2015 22:58

  Leuke promo video van Adidas! Het is leuk om te zien dat ze een comeback hebben gemaakt.

 4. Kiss & Make-up

  01/04/2015 15:25

  Yep, de UD Primer Potion is echt top eh. En makkelijker dan paint pots om mee te werken.

  • Jasmijn Cherubijn

   18/04/2015 12:59

   ‘k Moet zeggen dat ik de laatste tijd wat problemen heb met mijn Primer Potion. Onder mijn ogen kleeft hij precies aan mijn concealer en krijg ik klonters

 5. Mjay

  02/04/2015 12:04

  Awh jammer van dat eerste Jasmijn!
  Ik hou ook zo van de primer potion, wil niets anders gebruiken haha En het regelmatig bloggen, het schiet er bij mij soms ook in dus ik snap je

  • Jasmijn Cherubijn

   18/04/2015 13:01

   Ja, blog-gewijs ben ik heel slecht bezig. Maar eigenlijk heeft het ook weinig zin om te doen als je het zelf niet leuk vindt, denk ik? Wil echt niet dat het een verplichting wordt.

 6. Chinouk

  04/04/2015 14:41

  Fijne favorieten! Ik heb die shampoo van Tigi ook gehad, maar ik vond de geur op een begeven moment een beetje misselijkmakend worden, erg jammer. Ik heb ook eens de shampoo & conditioner uit hun “catwalk” lijn gehad en dan ook de volume variant; ook die beviel niet. Zo zonde.

  • Jasmijn Cherubijn

   18/04/2015 13:02

   Ja, de catwalk lijn stelt me ook wat teleur. En dat van die geur kan ik begrijpen Zit momenteel nog aan mijn eerste fles, maar op lange termijn kan het inderdaad waarschijnlijk te veel worden.

 7. Jana

  18/04/2015 14:10

  Na je review had ik wel verwacht dat het NARS palette bij je favorieten zou zitten. Mijn vriend is ook zot van The Big Bang Theory, misschien moet ik het ook eens een kans geven.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.