in the pocket of my jeans are only coins and broken dreams
Search

Genomineerd voor een Weekend Blog Award

George Clooney is getrouwd. België heeft weer een regering. Ik ben genomineerd voor een Weekend Blog Award. De wonderen zijn de wereld nog niet uit!

Woensdag zat ik schuddend en bevend achter mijn computer toen ik las dat ik genomineerd was voor een Weekend Blog Award. Mocht je deze awards niet kennen: het zijn de Oscars van de blogging-wereld in België. Ze worden elk jaar uitgereikt door Knack Weekend, de leuke bijlage van het serieuze tijdschrift Knack (als kind dacht ik altijd dat er een link was tussen knakworstjes en de Knack, maar nu ben ik bijna helemaal zeker dat die er niet is). In Wallonië worden ze tezelfdertijd uitgereikt door Le Vif Weekend.

4000074691548

Is mijn nominatie verdiend? Misschien. Had ik andere genomineerden verwacht? Uiteraard. Zijn er betere Belgische beauty blogs dan de mijne? Zonder twijfel. Maar om de één of andere reden is mijn kleine blog genomineerd voor een Weekend Blog Award in de categorie Beauty, en daar ben ik potjandorie heel trots op!

Als je vindt dat ik een stem verdien, dan kan je op mij stemmen via blogawards.be . Je kan één keer je stem uitbrengen. Je hoeft niet in elke categorie te stemmen (het zou wel sympathiek zijn, als je het deed), maar je moet het volledige stem-proces doorlopen en op het einde je e-mailadres invullen. En hoewel het Belgische awards zijn, kunnen ook buitenlanders hun voorkeur uitspreken.

Stemmen kan tot en met zondag 26 oktober. Op donderdag 6 november mag ik afzakken naar Brussel voor de uitreiking. Ik zit nu al met de poepers.

Verandert deze nominatie iets aan mijn blog? Ik hoop van niet. Ik blijf een blogpost om de dag schrijven, en ik ga op hetzelfde elan door. Door deze nominatie is mijn veilige blog-cocon wel compleet opengebroken. Daarom had ik de voorbije dagen veel zin om mij in een bolletje te rollen en in een hol te kruipen. Maar aangezien een hol graven niet mijn sterkste kant is, sta ik sinds vandaag weer met opgeheven hoofd recht. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd (tenzij op de eerste dag van de solden)!

Aangezien dit geen volwaardige blogpost is, krijgen jullie morgen al een nieuwe blogpost voorgeschoteld. Dit kan je deze week online verwachten!

smushit
Ja, ook bij mijn blog ben ik een planner.

Alvast bedankt als je op mij stemt, maar evengoed een dikke merci voor jullie bezoeken en comments van de voorbije maanden!

48 Comments
 1. Mjay

  13/10/2014 07:52

  Nog eens een dikke proficiat Jasmijn! Je verdient dit echt zonder twijfel en mijn stem is al uitgebracht Ik snap trouwens wel wat je bedoelt met die veilige cocon, maar het zal wel snel wennen volgens mij!

  • Jasmijn Cherubijn

   13/10/2014 11:00

   Dankjewel! Hohja, ik ben nog niet gewend aan de nieuwe cocon-situatie. Woensdag was zo overweldigend! Ik had echt veel goesting om een dag congé te nemen en mij in mijn huis op te sluiten.

 2. Zoë

  13/10/2014 09:13

  Gefeliciteerd! Echt superleuk!

 3. Manon

  13/10/2014 09:59

  Super leuk zeg, gefeliciteerd!

 4. Amy

  13/10/2014 10:37

  Dikke proficiat met je nominatie, ik vind dat je ze zeker verdiend hebt!

 5. Lys

  13/10/2014 11:40

  Tuurlijk verdien je de nominatie, je blog is zo leuk om te lezen!! Ik heb dan ook meteen voor je gestemd toen ik het zag, veel succes!

 6. Congrats my lady!! Super goed mag je zeker trots op zijn.
  Ik moest ook aan knakworstjes denken. Ik wist niet dat je genomineerd was en heb vorige week op iemand anders gestemd. Weet niet of jullie in dezelfde categorie staan dus ga even kijken of ik mijn stem kan uitbrengen.

  • Jasmijn Cherubijn

   13/10/2014 12:52

   Geen probleem Mijn mede-genomineerden zijn echte kanjers!

 7. Maaike

  13/10/2014 13:06

  Aah wat super leuk Jasmijn! Van harte gefeliciteerd, je verdient het! Ik heb op je gestemd!

  Enneuh, je bent niet de enige die meteen aan knakworstjes dacht!

  • Jasmijn Cherubijn

   15/10/2014 18:39

   Haha, ik heb het zelfs gegoogeld om helemaal zeker te zijn dat er geen link is Dankjewel om te stemmen!

 8. Michaela

  13/10/2014 13:36

  Proficiat! Natuurlijk zal ik stemmen op mijn favoriete blog collega!

  • Jasmijn Cherubijn

   15/10/2014 18:42

   Ah, da’s superlief van je! Maar ‘k vind het nog leuker dat ik je favoriete blog collega ben! Jij bent de mijne ook Al van in het begin laat je lieve comments na en dat deed me echt veel deugd. Ik moet eens naar Rotterdam komen om samen een potje koffie te gaan drinken

 9. Danique

  13/10/2014 14:19

  Wat ontzettend leuk! Natuurlijk heb ik op je gestemd, je verdient het

 10. Lovely Modesty

  13/10/2014 15:40

  Wauw, ontzettend goed, hoor! Ik stem op je!

 11. bymarlayne

  13/10/2014 15:48

  Wat gaaf dat je genomineerd bent! Ik ga gelijk op je stemmen!

 12. saarenzo

  13/10/2014 16:40

  Leuk, gefeliciteerd!

 13. Kirsty

  13/10/2014 17:07

  Gefeliciteerd met je nominatie!! Ik kan mij voorstellen dat het idee dat je veilig vanuit een cocon blogt hierdoor wel een beetje doorbroken is, maar het is wel erg gaaf zeg!

  • Jasmijn Cherubijn

   15/10/2014 18:45

   Ja, mijn cocon was een week lang verdwenen, maar de rust keert nu terug. ‘k Voel me weer op mijn gemak!

 14. Kiss & Make-up

  13/10/2014 18:04

  Ik ga ABSOLUUT stemmen! Je verdient het!

  • Jasmijn Cherubijn

   15/10/2014 18:46

   Dat is extreem sympathiek van je! Ik ben vereerd dat ik op jouw stem mag rekenen!

 15. Jasmine

  13/10/2014 18:42

  Super stoer! Volgende week in alle Belgische bladen!

  • Jasmijn Cherubijn

   15/10/2014 18:46

   Haha, vanochtend heb ik snel in de Knack Weekend gebladerd, maar mijn naam werd niet vermeld. Dju toch!

 16. Natasja

  13/10/2014 20:09

  Nogmaals gefeliciteerd meid daar mag je zeker trots op zijn Ik ga stemmen! Geniet ervan en ik hoop dat het een gave dag/avond wordt op 6 november!!!

  • Jasmijn Cherubijn

   15/10/2014 18:47

   Ja, vandaag heb ik de uitnodiging gekregen en het is ’s avonds! ’t Is pas om 22 uur gedaan en dan is er nog tijd voor “networking”. Tegen dan lig ik normaal al in mijn bed, haha! Ik word echt oud.

 17. Anouk

  13/10/2014 21:15

  Wat gaaf! En helemaal verdiend! Ik ga meteen op je stemmen! X

 18. Birte

  13/10/2014 21:46

  Ik heb vorige week al op je gestemd :-). In een bolletje rollen is nergens voor nodig. Je hebt een topblog en that’s all that matters.Ik duim voor je op 6 november!!!

  • Jasmijn Cherubijn

   15/10/2014 18:50

   Maar Birte: dat vind ik echt ongelofelijk fantastisch lief van je. Misschien was jij wel mijn eerste stem En wie weet zelfs de laatste, argh!

 19. Wat leuk dat je genomineerd bent! Ik heb er bewust nog niet aan deelgenomen (kwestie van te wachten tot mijn blog en ik er klaar voor zijn), als ik je vroeger had gekend had ik op je gestemd! Ik ontdekte vandaag je blog en ik ga ‘m zeker blijven volgen… Je schrijft ook héél leuk! X Eline

  • Jasmijn Cherubijn

   15/10/2014 18:52

   Dat vind ik heel leuk om te horen! Hopelijk blijf je ‘m leuk vinden

   Ik heb ook niet echt bewust deelgenomen. Ik had één keer een oproep via sociale media gelanceerd, en heb die een uur later gewist. ‘k Vond het zo gênant! Maar bon, blijkbaar was dat uur genoeg

 20. Sara - Window On My Wardrobe

  14/10/2014 21:57

  Je hebt dit dubbel en dik verdiend meid! Je blog was echt al van de eerste minuut heel professioneel, en je leuke persoonlijkheid en oog oor detail spatten gewoon van het scherm af! Ik blog zelf ook nog niet zo lang, maar de mijn ziet er verre van zo leuk uit als de jouw! Mijn lay-out is echt erg crappy, maar ik heb helaas geen flauw benul van HTML en ik kan er zelf niets beters van maken.. (moest jij hier goede tipos voor mij hebben, altijd welkom!)

  Ik neem elke dag graag een kijkje op je blog en je blijft me ontzettend boeien. Ik had vorige week al op je gestemd en ik hoop dat je nog heel veel stemmen mag ontvangen!

  X Sara

  • Jasmijn Cherubijn

   15/10/2014 18:55

   Ah maar Sara: je doet mij blozen! ‘k Vind het een eer dat je op mij gestemd hebt! En tussen jij en ik gezegd: ik heb ook geen flauw benul van HTML. Ik doe maar iets en onderweg heb ik mijn site een paar keer doen crashen, maar een uur later werkt hij op de een of andere manier weer

 21. Jana

  14/10/2014 23:42

  Uw schrijfstijl is echt zo leuk, alleen al daarvoor verdien je die nominatie! Tel daarbij je mooie lay-out, de prachtige producten die je laat zien, blogposts die écht een plezier zijn om te lezen (waarover ze ook gaan) én een leuke persoonlijkheid en je hebt die nominatie wat mij betreft dubbel en dik verdiend. Keep up the good work! Mijn stem heb je sowieso

  • Jasmijn Cherubijn

   15/10/2014 18:55

   Ik krijg hier echte rode kaken! Dat is zo lief van je! Dankjewel!

 22. Lieselot

  16/10/2014 00:50

  Die nominatie heb je dubbel en dik verdiend :)! Mijn stem heb je alvast al (sinds vorige week ergens al zelfs :)!). Ik duim met je mee op 6 november! Gogogo!!!

 23. Julie Hapjesprincess

  16/10/2014 08:49

  Proficiat!!!! Ik heb je blog leren kennen door je nominatie! Vind je blog leuk en ga je verder volgen je schrijft leuk en neemt heel mooie foto’s. Gr. Julie

 24. Melissa

  19/10/2014 16:02

  Gefeliciteerd! Ik kom voor het eerst op je blog, maar ben zeker onder de indruk. Het ziet er prachtig uit, je schrijft leuk (dat vind ik zeldzaam in de blogwereld) en je hebt een cool logo!

  • Jasmijn Cherubijn

   23/10/2014 18:35

   Dankjewel, heel leuk om te horen! Met mijn logo heb ik zelf wat problemen, haha. Ik had het bij Fiverr besteld, en verwachtte een prachtig design, maar was wat teleurgesteld door het resultaat. Maar toen dacht ik: ‘k heb er nu vijf dollar voor betaald. ‘k Ga het potjandorie ook gebruiken!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.