in the pocket of my jeans are only coins and broken dreams
Search

Get On Your Boots

Je hebt het de voorbije dagen waarschijnlijk ook opgemerkt: de zomer heeft ons land verlaten. Ik ben geen pessimist, maar wanneer de temperaturen dalen, maak ik diep vanbinnen een klein vreugdekreetje. Eindelijk kan ik losgaan en me smijten op de nieuwe herfst -en wintercollecties! Sjaals, dikke jassen, truien met lange mouwen: oh, wat ik heb je gemist!

Maar wat ik tijdens de zomer het meest mis, zijn schoenen. Nee, ik loop niet constant op blote voeten rond (hoewel dit regelmatig gebeurt), maar sandalen categoriseer ik niet onder volwaardig schoeisel. Ik ben gek op sandalen, maar zeer orthopedisch verantwoord zijn ze niet. Mijn laarzen van vorig jaar haal ik vanonder het stof, maar uiteraard heb ik ook behoefte aan een nieuw paar (of twee, of drie). Online heb ik al wat rond gesnuisterd, en deze schoenen heb ik op mijn wishlist geplaatst!

 • Once you go black …

Zwart: ik krijg er nooit genoeg van! Het is veilig, stijlvol en tijdloos. Wat kan je nog meer wensen? Bij laarzen is mijn keuze dan ook snel gemaakt. Waarom zou ik bruin kiezen, wanneer ik nooit bruin draag? Een doorn in het oog, zou het zijn.

biker boots

En bij laarzen geef ik vaak de voorkeur aan enkellaarsjes. Ik ben niet het type dat broekspijpen in lange laarzen perst, want daar zijn mijn benen te kort en te breed voor. Enkellaarzen kan ik daarentegen dragen bij zowel broeken als jurken. Volgend seizoen wil ik nog een paar biker boots en een paar met hoge hakken aan mijn collectie toevoegen.

high heels

 • Have we met before? The 90’s revival

Pat Krimson is niet de enige 90’s ster, die een terugkeer maakt in 2014. Het begon vorige winter, en ik denk dat de trend nog even zal doorgaan. De Timberland laarzen zijn herrezen uit de dood, en zijn hier om te blijven.

timberland

Is het jeugdsentiment of vind ik ze echt mooi? Ik ben er zelf nog niet helemaal uit, maar Timberland roept wel weer mijn naam. Maar de grote vraag: hoe combineer je ze zonder te lijken op een houthakker? Iemand ideeën?

 • Being Sporty Spice

Ik ben ongeveer de minst sportieve persoon op de planeet: shoppen is mijn cardio. En toch vind ik het heel handig om een paar sneakers in de kast te hebben staan. Op citytrip, een korte sprint naar de winkel: een paar sneakers zijn het ideale schoeisel. Momenteel heb ik een paar zwarte Converse, maar ik zou graag een kleurrijk paar kopen. Met zijn luipaard-print heeft dit paar van Adidas mijn hart gestolen.

287.10.0822

Welke schoenen staan deze herfst op jullie wishlist?

 

14 Comments
 1. Jasmine

  25/08/2014 11:44

  Een meid naar mijn hart, ben echt verliefd op zwart schoeisel! Vind enkellaarsjes echt zo makkelijk maar vind ze al snel mijn lichaam ronder maken aangezien ik gespierde kuiten heb. Misschien als je het combineert met een strakke top (duidelijk geen mannelijke trekken dan). Laatste zag ik een prachtig paar enkellaarzen bij de New Look online, maar schoenen pas ik liever eerst in real life.

  • Jasmijn Cherubijn

   27/08/2014 09:40

   Ah, je bent ook gezegend met de Aziatische, gespierde kuit Ik vind dat botjes met een brede schacht verslankend werken. Dan lijken je benen te smal! En de New Look vind ik ook altijd een aanrader! Momenteel heeft de River Island ook veel mooie enkellaarzen.

 2. Sara - Window On My Wardrobe

  26/08/2014 06:11

  Vorig jaar heb ik 3 paar zwarte enkellaarsjes gekocht (de grootst afgebeelde biker boot heb ik, enkellaarsjes met hoge hak en met een lagere brede hak), dus dit jaar ga ik op zoek naar beige/taupe-kleurige biker boots en enkellaarsjes het zal een zoektocht worden! Gelukkig kan ik nog even verder met mijn huidige collectie

  X Sara

  • Jasmijn Cherubijn

   27/08/2014 09:41

   Haha, ik vind het ook altijd een heuse onderneming om de perfecte botten te vinden!

 3. Mjay

  26/08/2014 13:13

  Damn, ik had ze al in de nieuwe collecties van de winkels gezien maar nu wil ik toch ook zwarte boots Terwijl ik net grijsblauwe enkellaarsjes gekocht heb. Die laatste high heels zou ik echt graag toevoegen aan mijn schoenenkast Leuk artikel!

  • Jasmijn Cherubijn

   27/08/2014 09:42

   Ze zijn van G-Star! Wist zelfs niet dat zij botten hadden

 4. Manon

  26/08/2014 13:40

  Wat een leuke boots zitten er tussen!!!

 5. Lieselot

  29/08/2014 16:42

  Leuke wishlist ;)! Ik ben zot van die zwarte enkellaarsjes met hoge hak! Zo stylish!

 6. Amber

  29/08/2014 21:54

  Mooie exemplaren. Toevallig heb ik vandaag een soort gelijke laarsjes gekocht als de eerste. Als ik eerlijk ben vond ik Timberlands vorig jaar niks, maar als je ze goed combineert zijn ze eigenlijk wel tof. Ik vind ze heel mooi met lichte spijkerkleuren of zwart staan.

  • Jasmijn Cherubijn

   01/09/2014 12:03

   Ik vind ze ook heel moeilijk te combineren! Nog altijd aan het twijfelen of ik er zal kopen.

 7. Birte

  30/08/2014 13:33

  De Hanger-boots van Jeffrey Campbell staan bovenaan mijn wishlist… To be honest denk ik niet dat ik het eind van de maand ga halen zonder ze te kopen ;-). En ’t is al de 30ste hahaha!

  • Jasmijn Cherubijn

   01/09/2014 12:03

   Haha, heb je het gehaald? Maar ze zijn dan ook prachtig!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.