in the pocket of my jeans are only coins and broken dreams
Search

Go Shortie – It’s My Birthday

Hiep hiep hoera voor mezelf, want het was eergisteren mijn verjaardag! Ik word er niet jonger op, maar dit jaar liet ik het niet aan mijn hart komen. Wijsheid komt met de jaren, zegt men, dus misschien is het dit jaar eindelijk zo ver .

Om mijn persoonlijke feestdag relatief stijlvol door te komen, had ik mezelf extra opgetut. En aangezien de feestdagen voor de deur staan, dacht ik dat het interessant kon zijn om mijn feest-look te tonen!

IMG_0551-002

 Ik had eigenlijk geen idee wat ik wou doen. Ik had zin in een rode lip en een smokey eye-achtige look, en dit is het resultaat. Als primer gebruikte ik MAC Painterly Paint Pot. Op mijn oogleden draag ik MAC Goldmine in de binnenste ooghoek. Daarnaast ging MAC Crushed Metallic Pigment in I’ve Got a Crush on You. Dit was een limited edition kleur, maar MAC Club lijkt er heel hard op. Je krijgt bij beide kleuren die duochrome finish van metallic groen en roodbruin. In de buitenste ooghoek gebruikte ik MAC Shadowy Lady. Onder mijn ogen gingen dezelfde kleuren. 

Op de waterlijn ging MAC Smolder. Bovenaan heb ik een kleine wing gezet met L’Oréal Superliner. De mascara is YSL Shocking. Mijn wenkbrauwen heb ik bijgewerkt met KIKO Brow Marker.

IMG_0546-001

Op mijn gezicht draag ik de nieuwe Dior Star Foundation. Ik moet zeggen: ik ben serieus onder de indruk. Voor de concealer gebruikte ik Estée Lauder Double Wear Maximum Cover Foundation. Om mijn wallen te camoufleren gebruikte ik een combinatie van Dior Nude Concealer en YSL Touche Eclat. Ik heb afgepoederd met MAC Set Powder. Ik zag er ontzettend bleek uit, dus ik heb wat NARS Laguna gebruikt om weer wat leven in mijn gezicht te krijgen. De blush wou ik heel neutraal houden, dus ik gebruikte Chanel Joues Contraste in Espiegle.

IMG_0593 (Copy)

Op mijn lippen draag ik een mix van – hou u vast – NYX Slim Lip Pencil in Hot Red, MAC RiRi Woo, MAC Smoked Purple en MAC Diva. Ik vond maar geen kleur die ik net goed vond, en zo ben ik geëindigd met een wirwar van kleuren.

En zo liep ik dus rond op mijn verjaardag! Heel onopvallend zag ik er niet uit, maar zo één keer per jaar mag dat wel. Spenderen jullie ook wat meer tijd aan jullie uiterlijk op jullie verjaardag?

22 Comments
 1. Mjay

  24/12/2014 08:02

  Ziet er goed uit dame! Haha die mix van kleuren voor je lippen, hoe kom je er maar op Ik haal ook graag alles uit de kast op mijn verjaardag, omdat het ook midden in de feestdagen valt

  • Jasmijn Cherubijn

   29/12/2014 12:03

   Ja, het begon met RiRi Woo en daarna liep het uit de hand

 2. bymarlayne

  24/12/2014 10:18

  Prachtige look!

 3. Manon

  24/12/2014 10:32

  Wat een geweldige look heb je gemaakt! Nog gefeliciteerd x

 4. Super leuk dat je 50 Cent hierin hebt meegenomen! Mooie look, wirwar aan kleuren en een super mooi resultaat!

 5. Tania

  24/12/2014 13:06

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Mooie look heb je gemaakt

 6. Anouk

  24/12/2014 13:12

  Nog van harte gefeliciteerd meid <3! En je look was weer prachtig!

 7. Chahrazad

  24/12/2014 17:15

  Ah, wat leuk! Gefeliciteerd. En wat heb je jezelf mooi opgemaakt.

  x

 8. Danique

  24/12/2014 18:48

  Van harte gefeliciteerd! De lipkleur vind ik echt schitterend, maar ik zou te lui zijn om 4 kleuren te mengen, haha!

  • Jasmijn Cherubijn

   29/12/2014 12:05

   Haha, op ’t einde dacht ik: zou ik nu nog een kleur toevoegen, maar dat zag ik toch niet meer zitten

 9. Jasmine

  24/12/2014 21:48

  Een heuse kleurenbol en natuurlijk van harte gefeliciteerd!! Ah ouder worden geeft je het recht op het gebruik van anti-aging producten

  • Jasmijn Cherubijn

   29/12/2014 12:05

   Haha, sad but true! En de verkoopsters beginnen me mevrouw te noemen, de horror!

 10. Sara - Window On My Wardrobe

  26/12/2014 16:17

  Nog een late maar van harte proficiat voor je verjaardag! Je zag er stralend uit!

  X Sara

 11. Natasja

  06/01/2015 18:11

  Ik ben er wat laat bij, maar alsnog gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je ervan hebt genoten en goed hebt gegeten en natuurlijk… cadeautjes!!! oh yeah. Love the eye make up, btw!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.