Je hebt het waarschijnlijk al opgemerkt: ik ben een fervent online shopper. Van AA-batterijen naar een designer handtas tot een limited edition lippenstift: ik koop alles online. Jazeker, op ‘t internet vind je werkelijk alles. En als je een beetje slim shopt, vind je het ook goedkoper dan in de echte winkels. Daarnaast is het gewoon gemakkelijk. Na het werk hoef ik me niet meer de winkelstraten in te sleuren en in het weekend kan ik vanuit mijn pyjama mijn aankopen doen. Waarom moet je moeilijk doen wanneer het zo makkelijk kan? En laten we niet vergeten: telkens je pakje arriveert, kan je dit fantastische gevoel ervaren!

santa

Maar zoals bij zoveel zaken is enige voorzichtigheid geboden. En uit die voorzichtigheid durven veel mensen niet online te shoppen. Toen ik jonger was, hadden mijn ouders me verboden online te shoppen. Nu ze regelmatig pakjes voor mij ontvangen, beginnen ze ook hun eerste online shopping-stapjes te zetten. Voor mijn zus’ verjaardag hebben ze bijvoorbeeld de Spillnot No Spill-kopjeshouder vanuit Scheire en De Schepping gekocht. Zo zie je maar: zelfs de die-hard anti-online shoppers kunnen dus bekeerd worden! Om jou (of je ouders) te helpen bij je eerste, tweede of zelfs derde keer online shoppen heb ik deze tips en tricks voor je opgesomd!

shopaholicIk wou alle info in één blogpost gieten, maar die blogpost werd 5 pagina’s lang en het voelde aan als mijn Magnum Opus. Daarom heb ik er een reeks van gemaakt en kan je om de dag terugkeren om nieuwe weetjes op te doen. Wat kan je verwachten:

Zet je schrap, want we zijn vertrokken!