in the pocket of my jeans are only coins and broken dreams
Search

I wear my sunglasses at night

Ik heb het al geschreven, en ik meen het echt: ik hou van de vibe die Tom Ford uitademt. Toen ik een paar jaar geleden mijn eerste dure zonnebril wou kopen, werd het kiezen tussen Chanel en Tom Ford. Met mijn groot hoofd leken alle Chanel – zonnebrillen kinderbrilletjes, maar toen ik dit Tom Ford – model opzette, gebeurde iets magisch. Ik zag het, mijn moeder zag het, de verkoopster zag het: deze zonnebril hoorde bij mij.

tom ford margot sunglasses

Sindsdien heb ik nog wat andere hippere zonnebrillen van H&M en Forever 21 gekocht, omdat ook ik nood heb aan afwisseling. Daarnaast zijn deze goedkope zonnebrillen ideaal op festivals, waar je ongeveer 99 procent zeker bent dat je zonnebril in erbarmelijke staat zal terugkeren. Ik heb al op zonnebrillen gezeten, zelfs gelegen en zo blijven mijn zonnebrillen nooit lang in intacte staat.

En precies daarom doe ik goedkope zonnebrillen mee naar een festival. Blijkbaar heb ik ook een lui oog wanneer ik turelure ben.
En precies daarom doe ik goedkope zonnebrillen mee naar een festival.
Blijkbaar heb ik ook een lui oog wanneer ik turelure ben.

Deze zonnebril kreeg de naam Margot. Niet echt een swingende naam, maar wel een swingend model. Margot heeft een vlindervorm/acht-vorm. Op de beentjes zie je het standaard Tom Ford T-detail. Ik heb de bruine kleur, maar ze bestaat ook in het zwart en in het tortoise.

tom ford sunglasses

Op mijn groot hoofd is hij net groot genoeg en hij blijft prima op mijn platte neus staan. Deze zonnebril was een goede investering, want drie zomers later draag ik hem nog. Hij beschermt me tegen de zon, ik kan mensen zonder gêne zitten bespioneren en op de koop toe voel ik me een chique madame met dit ding op mijn neus. Enige probleem dat ik heb: op mijn neusbrug waar de zonnebril mijn huid raakt, verdwijnt mijn foundation. Weet iemand een oplossing hiervoor?

Eventjes gepretendeerd dat ik een Tom Ford - meisje ben :-)
Eventjes gepretendeerd dat ik een Tom Ford – meisje ben

PS: ik draag niet echt zonnebrillen ’s nachts, maar dit is wel een dijk van een Tiga – plaat. En Tiga op een festival: dat moet iedereen minimaal één keer meegemaakt hebben. En op de koop toe vind ik het een schone vent. 

Tom Ford Margot zonnebril – nu met korting te koop bij deze en deze verkoper op Amazon UK. 

8 Comments
 1. BeautyGlitter

  03/05/2014 11:46

  Wat staat die je geweldig! Ik hoop deze zomer ook voor mijn eerste paar designer zonnebrillen te gaan, ik twijfel tussen een model van chanel en d&g!

  • Jasmijn Cherubijn

   04/05/2014 14:19

   Dankjewel! Veel plezier bij het kiezen van een zonnebril

 2. FSHN Forward

  04/05/2014 19:37

  Gave zonnebril!

 3. Fashion meets Beauty

  08/05/2014 13:33

  Wat een prachtig exemplaar

 4. Mme Sophistique

  09/05/2014 20:03

  oooh hij staat je inderdaad echt supermooi! ik heb een d&g exemplaar dat ik al twee zomers draag, love it!

  • Jasmijn Cherubijn

   10/05/2014 18:08

   Dankjewel! Een goede zonnebril is inderdaad de investering waard.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.