De Urban Decay Naked – palettes: ze hoeven weinig introductie. De Naked – heisa begon in 2010, toen Urban Decay het eerste Naked palette lanceerde. Voor zover ik het me nog kan herinneren, ging de beauty community (mezelf incluis) volledig zot. Twaalf oneindig bruikbare en gepigmenteerde neutral eyeshadows in een handig palette en dit aan een onklopbare prijs: hoe mooi kan het leven zijn?

Maar het werd nog mooier toen Urban Decay een opvolger lanceerde eind 2011, die de niet zo originele naam Naked 2 kreeg. Iedereen wou ook dit palette, maar er begonnen klachten te rijzen: waarom gebruikt Urban Decay niet meer matte eyeshadows? En Urban Decay kwam met een antwoord en Naked Basics zag het licht.

Toen iedereen dacht dat 30 neutral eyeshadows voldoende waren, bracht Urban Decay een paar maanden geleden het Naked 3 palette uit. Ik had mezelf voorgenomen dit palette niet aan te schaffen, want roze oogschaduw is niet zo mijn ding, maar toen ik de reviews online begon te lezen, ben ik gekraakt. Met mijn kortingsbon trok ik naar de Sephora en kocht ik het Naked 3 palette.

all urban decay naked palettes

Nu ik alle Naked palettes in mijn bezit heb, vond ik het hoog tijd om elk palette te reviewen. Dit kan je deze week online verwachten:

Welkom in mijn Urban Decay Naked – week!