in the pocket of my jeans are only coins and broken dreams
Search

On Its Way

Mijn postbode zal deze week extra veel werk hebben, want de voorbije dagen was ik mijn zelfbeheersing kwijt en moést ik een aantal online aankopen doen. Benieuwd naar wat er onderweg is?

Make-Up

Qua make-up ben ik heel braaf geweest, maar dat heeft een reden Sephora Frankrijk geeft momenteel 20 procent korting, maar ik hoop dat ze tijdens de laatste week ook ditmaal een extra 5 procent korting geven. De Ici Paris XL geeft momenteel ook 25 procent korting bij aankoop van minimum 3 producten, maar de nieuwe YSL en Dior foundations kosten daar net wat meer. Wikken en wegen!

Wat ik wel al besteld heb, is mijn favoriete setting poeder: MAC Set Powder. Een paar weken geleden heb ik mijn pot opgebruikt, en sindsdien gebruik ik poeders die ik nog liggen heb. Elke dag denk ik: had ik nu maar MAC Set Powder bij me. Een re-buy werd een no-brainer.

Pro-InvisibleSetPowder (Copy)

Bij Boozyshop bestelde ik ook de nieuwe Nic’s Picks set van Real Techniques. Ze zijn zilver-kleurig, ze zijn shiny, ze zijn diervriendelijk (ja, ik hou me nog steeds aan mijn voornemen): ik moest ze hebben. Onderweg legde ik ook een nieuwe Sleek Eyebrow Stylist in mijn winkelmandje. Wederom geprobeerd een volwaardige vervanging te vinden, en wederom gefaald.

bestelling (Copy)

Clothes

Al een jaar ben ik op zoek naar de perfecte, zwarte blazer. Ik kan niet leven zonder een zwarte blazer! Al sinds mijn zestiende heb ik standaard één zwarte blazer in mijn kast hangen. Maar sinds ik mijn vorige versleten heb, vind ik geen vervanging. Ik heb een stevig “balkon”, dus getailleerde kledij past meestal niet rond de heuvels, maar wel in de taille en rond mijn heupen. Met de jaren heb ik ontdekt dat Britse winkelketens curve-vriendelijke patronen hebben. ASOS, New Look, River Island, Primark, Dorothy Perkins: ik weet niet hoe ze het doen, maar op de één of andere manier kan ik me altijd in hun kleding persen.

Bij de Britse online shop BOOHOO zag ik onlangs deze cape blazer. Oké, het is geen klassiek model, maar een cape vind ik wel leuk. Rondlopen als Dracula lijkt me een fijne gebeurtenis! En toen ik Miranda Kerr ook zag flaneren in een cape jas, heb ik één voor mij bij BOOHOO besteld.

PicMonkey Collage (Copy)

En aangezien BOOHOO vorig weekend 15 procent korting gaf, kocht ik ook deze diadeem met bloemen uit de solden. Wanneer ik mij ontschmink, draag ik altijd een diadeem om mijn haar zo ver mogelijk uit de buurt te houden. En aangezien mijn kattenoren-diadeem het begeven heeft, zal ik het ditmaal met bloemen proberen.

De volgende stop werd de New Look. Ik ben één van die mensen die weigert veel geld aan ballerina’s uit te geven. Waarschijnlijk heb ik een raar loopje, want ik verslijt ballerina’s als geen ander. Veel geld uitgeven aan schoenen die ik na 4 maanden moet weggooien, lijkt me overbodig. Om de nazomer nog met ballerina’s door te komen, bestelde ik bij de New Look deze zwarte, pointed ballerina’s. Ze zijn niet extreem mooi, maar ze zijn zwart, ze zien er comfortabel uit en ze passen overal bij.

322192501D1 (Copy)

Ik heb al mijn hele leven een obsessie met bont. The real deal zou ik nooit dragen (wederom niet diervriendelijk), maar met een goeie faux fur word ik graag gezien. In de H&M had ik een prachtig exemplaar gezien (voor de liefhebbers: het hing in de DIVIDED-afdeling), maar mijn maat was uitverkocht. ASOS heeft ook een paar exemplaren in stock, maar ik weiger veel geld aan zoiets uit te geven. Tussen jij en ik gezegd: ik ga het waarschijnlijk toch niet durven dragen. En toen zag ik in Gent St. Pieters een reclamebord voor de nieuwe herfst-collectie van de C&A. Ik shop werkelijk nooit in de C&A, maar ik had eventjes een brain fart en kon enkel aan de C&A denken. Blijkbaar hebben ze nu ook een webshop, en daar zag ik dit bontvestje hangen. 29,00 euro leek me een goeie deal en als nieuwe klant kreeg ik ook 10 procent korting.  We zullen zien!

Negeer de opzichtige blouse onder het bontvestje
Negeer de opzichtige blouse onder het bontvestje

De C&A heeft blijkbaar ook veel basic t-shirts aan een lage prijs. Ik heb nul basic t-shirts in mijn kast hangen, dus ik bestelde er twee.

En de laatste aankoop is van Urban Outfitters. Ik hou van zwart, ik hou van wit, ik hou van sjaals: deze houndstooth sjaal moest van mij worden. In september krijg je ook 10 procent korting met de code SEP14, dus het werd nog een goeie deal ook!

urban outfitters (Copy)

Nu ben ik nog op zoek naar de perfecte enkellaarzen met hak. Voor de platte dagen staan een paar Serena Doc Martens en gepersonaliseerde Nike’s hoog op de wishlist. Dan nog een zwarte, ripped jeans van ASOS en ik ben klaar voor de herfst!

Hebben jullie al geshopt voor het nieuwe seizoen? En ben ik de enige die altijd op zoek is naar kortingscodes

PS: toen ik de foto’s zag van de cape blazer, de diadeem, de sjaal en het bontvestje bij elkaar zag, dacht ik: wat een afschuwelijke combinatie

24 Comments
 1. Bianca

  18/09/2014 08:00

  Zo te zien heb je genoeg mooie items gekocht ben heel erg nieuwsgierig naar die poeder van MAC x

  • Jasmijn Cherubijn

   22/09/2014 10:34

   Het is al een jarenlange favoriet van me! Relatief goedkoop en het houdt mijn make-up uren op zijn plek.

 2. Mayara Esther

  18/09/2014 09:26

  Leuke aankopen! Die Nic’s Pick kwasten zijn zo mooi maar ik hou mijzelf in om ze niet te kopen haha. En handig dat C&A ook een website heeft, ik ga gelijk een kijkje nemen. Leuke blog trouwens.

  • Jasmijn Cherubijn

   22/09/2014 10:35

   Bedankt! Ja, ik kon niet weerstaan aan de set. Ze zijn zooo mooi

 3. Daphne

  18/09/2014 09:40

  Wat een leuke items heb je besteld!

 4. inspiredbylifee

  18/09/2014 11:01

  Wat een mooie items zijn er onderweg na jou !X

 5. saarenzo

  18/09/2014 15:30

  Wat een mooie aankopen! Ik ben ook al druk aan het shoppen… voor de feestdagen! Mijn hele kamer ligt al vol met cadeaus voor Sinterklaas en Kerst, haha.

 6. Kiss & Make-up

  18/09/2014 15:49

  Haha, herkenbaar Hopelijk arriveert alles snel!

 7. Lieselot

  18/09/2014 17:52

  Hahaha, ik ging echt strike bij dat liedje :p! Je hebt erg leuke dingetjes geshopt! Ik ga normaal ook nooit de C&A binnen maar ik moest en zou ook datzelfde faux fur jasje passen :p! Mijn maat zat er jammer genoeg niet meer bij, maar het zag er wel echt leuk uit op de paspop!

  • Jasmijn Cherubijn

   22/09/2014 10:37

   Haha, wat een toeval! Misschien hebben ze het online nog in jouw maat?

 8. Jasmine

  18/09/2014 19:01

  Dat wordt een hechte band met de postbode! Dat hilarische lied, maar herken het wel. Vooral jurken met een hoge rond hals zien er totaal fout uit op mijn lichaam. Miranda Kerr heeft een fantastische stijl, altijd netjes en perfect.

  • Jasmijn Cherubijn

   22/09/2014 10:37

   De postbode en ik zitten ondertussen op first name basis Rolkragen zijn bij mij ook een no-go!

 9. Mme Sophistique

  18/09/2014 19:14

  ik gebruik mijn setting poeder van mac eigenlijk bijna niet, ik vind het erg onhandig zo van dat los poeder, tenzij de meteorieten van guerlain

  • Jasmijn Cherubijn

   22/09/2014 10:38

   En ik vind net de meteorites ongelofelijk onhandig Los poeder gebruik ik graag, omdat ik dan kan kiezen hoeveel poeder ik waar aanbreng. Op mijn neus gaat altijd een stevige laag.

 10. Chinouk

  18/09/2014 19:50

  Oh heerlijk, het idee dat er pakketjes naar je toe komen! Ik wacht op een pakket met haarproducten uit Engeland met mooie salon merken en een “pakketje” van H&M á 300€ (maar de helft moet terug want heb alles in dubbele maten besteld) whieeeh.

  • Jasmijn Cherubijn

   22/09/2014 10:39

   Wow, stevige geshopt bij de H&M! In België hebben we nog altijd geen H&M webshop. Hoe deprimerend!

 11. monique

  19/09/2014 09:00

  Onwijs toffe aankopen. Ik vind de schoentjes en de sjaal geweldig. Heerlijk voor de herfst!

  • Jasmijn Cherubijn

   22/09/2014 10:40

   Ja, de sjaal is ook heel groot en ik kan hem ongeveer voor deken gebruiken

 12. Birte

  19/09/2014 23:14

  Mooi, heel grote fan van de sjaal alhier!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.