in the pocket of my jeans are only coins and broken dreams
Search

Review – Sleek Eyebrow Stylist

Mijn wenkbrauwen: die willen niet groeien. Ik heb ze nooit overplucked, en toch lijken ze heel triest. En op de koop toe zijn ze asymmetrisch. Met mijn wenkbrauwen heb ik het niet echt getroffen, dus wenkbrauw-producten zijn meer dan welkom!

Wanneer ik heel veel tijd heb, ga ik minutieus te werk en gebruik ik een wenkbrauw-stift om haar per haar bij te tekenen. Maar op werkdagen wil ik zo snel mogelijk klaar zijn. En de voorbije maanden greep ik telkens naar hetzelfde potlood, namelijk Sleek Eyebrow Stylist.

sleek eyebrow stylist

Mijn potlood is bijna op, maar ik weet 100 procent zeker dat ik een nieuw exemplaar zal aanschaffen. De kleur Dark is ideaal: koel donkerbruin dat prima bij mijn zwarte haren past. Door de platte vorm werkt de Eyebrow Stylist ook ontzettend snel en best wel accuraat.

Dat is het maximum dat ik er nog kan uitdraaien
Dat is het maximum dat ik er nog kan uitdraaien

Dit was de eerste keer dat ik een plat twist-up wenkbrauwpotlood kocht. Hourglass en Tom Ford krijgen niets dan lof voor hun twist-up wenkbrauwpotloden, maar eerlijk: 30 euro voor een potlood vind ik te veel geld. Toen Sleek op de proppen kwam met hun budget-variant, heb ik het uiteraard gekocht. Aan de ene kant zit het product, aan de andere kant een spoolie. In het begin stond ik wat sceptisch tegenover de vorm: het potlood is best wel dik. Maar als je goed kijkt, heeft het potlood eigenlijk de vorm van een driehoek. Met de dikke onderkant kan je makkelijk inkleuren en met de spitsige hoek kan je fijne haartjes tekenen. Ideaal!

sleek eyebrow stylist

De formulering is geniaal. Het product is niet te waxy, maar het brengt wel heel vlot aan. Je krijgt veel pigment, maar nooit een onblendbare streep. En het beste aan de hele zaak: dit potlood blijft oneindig lang zitten. Andere potloden vervagen bij mij tegen het eind van de dag, maar Sleek Eyebrow Stylist zit ’s avonds nog perfect op zijn plek.

Hmm, welke kant zou zonder potlood zijn?
De natuurlijke wenkbrauw: daar doe ik niet aan mee. En voor de aandachtige kijker: ik draag inderdaad geen foundation.
En blijkbaar groeien er wel baby-haartjes boven mijn wenkbrauw.
En blijkbaar groeien er wel baby-haartjes boven mijn wenkbrauw.

Deze Eyebrow Stylist is weer een schot in de roos van Sleek! Welke wenkbrauwpotloden krijgen jouw voorkeur?

22 Comments
 1. Sara - Window On My Wardrobe

  01/08/2014 08:14

  Dat ziet er echt heel goed uit! Mijn wenkbrauwen zijn ook niet echt symetrisch, dus ik heb ook wel hulp nodig. Ik heb vrij lichte wenkbrauwen dus ik gebruik graag een wenkbrauwpoeder, dat brengt iets subtieler aan vind ik

  X Sara

  • Jasmijn Cherubijn

   05/08/2014 14:00

   Ik ben te lui om met poeder te werken. Ik moet mijn wenkbrauwen letterlijk in twee minuten hebben

 2. Fashion meets Beauty

  01/08/2014 09:52

  Wanneer mijn wenkbrauwpoeder van The Body Shop op is, wil ik dit product eens gaan proberen! Ik hoop alleen dat er een geschikte kleur is die matcht bij mijn wenkbrauwen!

  • Jasmijn Cherubijn

   05/08/2014 14:02

   Ik denk dat er maar drie kleuren zijn en dit is de donkerste kleur. Weet niet of hij donker genoeg voor jou zou zijn? Rimmel’s wenkbrauwpotlood in black/brown is een stuk intenser en die blijft ook heel lang zitten.

 3. Sara

  01/08/2014 10:00

  Ziet er uit als een enorm fijn product. Ik had nog nooit een wenkbrauwproduct in dit jasje gezien.

  • Jasmijn Cherubijn

   05/08/2014 14:02

   Er bestaan inderdaad nog niet veel platte wenkbrauwpotloden, maar hopelijk komen er algauw meer!

 4. Jasmine

  01/08/2014 11:27

  Handige vorm, nooit bij driehoekige potlood stilgestaan eigenlijk. Wat een enorm verschil tussen je wenkbrauwen. Ik werk nog steeds met het allereerste wenkbrauwpotlood dat ik kocht, namelijk die van de HEMA in zwart. Mijn wenkbrauwen zijn ook asymmetrisch, zou ze eigenlijk eens profi laten shapen en dat dan volgen.

  • Jasmijn Cherubijn

   05/08/2014 14:04

   Ik vertrouw niemand in de buurt van mijn wenkbrauwen. Ik ben een beetje een controlefreak Als ik jouw volle wenkbrauwen had, dan liet ze gewoon groeien!

 5. Lys

  01/08/2014 12:18

  Ik gebruik een potlood van Catrice, maar wil de Dip Brow van Anastasia of Aqua Brow van MUFE wel een keer proberen. Met mijn lichtblonde wenkbrauwen is het eigenlijk vooral goed zoeken naar een geschikte kleur… :p

  • Jasmijn Cherubijn

   05/08/2014 14:06

   MAC heeft ook een goeie kleur voor lichte wenkbrauwen! En MUFE heeft inderdaad ook heel veel kleuren!

 6. Kirsty

  01/08/2014 17:09

  Dit ziet er wel heel goed uit! Ik ben benieuwd of ze ook een mooie kleur voor mij hebben Zelf heb ik van nature vrij veel wenkbrauw, maar elk haartje heeft een eigen wil, soms zo erg zelfs dat ik die dag tot “bad brow day” verklaar haha!

 7. Ryanne

  01/08/2014 20:46

  Lijkt me erg fijn, ziet er goed uit namelijk!:)

 8. Birte

  02/08/2014 11:53

  Ik gebruik deze set van Nee Makeup:

  http://www.neemakeup.be/nl/nee-eyebrow-kit.html

  Een visagiste die regelmatig voor Joepie werkt, raadde het me aan en ik ben er best tevreden mee!

  • Jasmijn Cherubijn

   05/08/2014 14:07

   Owjee, een make-up merk dat ik nog niet kende! Dat wordt shoppen!

 9. Mme Sophistique

  02/08/2014 13:33

  pooh sounds good! ik ben nu dol op die aqua brow van mute, maar dit klinkt ook echt goed!

  • Jasmijn Cherubijn

   05/08/2014 14:08

   Als je aqua brow ooit leeg is (wat waarschijnlijk nog tien jaar zal duren ), dan kan ik deze ten zeerste aanraden!

 10. Chinouk

  02/08/2014 14:29

  Ziet er goed uit! Ik was altijd fan van de Miss Sporty wenkbrauwpotloodjes. Hun kleur ‘black’ is namelijk een diep donkerbruin met een koele ondertoon en stond perfect bij mijn haarkleur. Ook was het potloodje hard genoeg om mooie, strakke lijnen mee te maken. Sinds ik permanente make-up heb op mijn wenkbrauwen gebruik ik ze niet meer, maar het is echt een aanrader! Zeker voor €2

  • Jasmijn Cherubijn

   05/08/2014 14:10

   Toen ik jonger was, gebruikte ik altijd Miss Sporty! Maar nu is het in België uit de winkels verdwenen. Eens online op zoek gaan!

 11. Lieselot

  03/08/2014 16:21

  Het resultaat is inderdaad echt verbluffend naturel :)! Ik overweeg om eens door een schoonheidsspecialiste mijn wenkbrauwen te laten shapen omdat ik vind dat ze nu niet bij mijn gezicht passen. Poedertjes, plukken of stiftjes, niets maakt me blij met mijn wenkbrauwen :p!

  • Jasmijn Cherubijn

   05/08/2014 14:11

   Naturel zou ik het niet noemen, maar het kan er nog mee door Of je kan naar een Benefit Brow Bar gaan! Heb ik altijd al willen doen, maar met mijn weinig wenkbrauwhaar, lijkt het me een onnodige kost. Er zit één in Rijsel en volgens mij ook in Antwerpen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.