in the pocket of my jeans are only coins and broken dreams
Search

Review – Yves Saint Laurent Rosy Blush

De winter is bijna voorbij! Hoe weet ik dit? Nee, niet door het weer, wel door de nieuwe lentecollecties die in de winkelrekken komen te liggen.

ysl spring 2014

Toen ik het campagnebeeld van Yves Saint Laurent zag, begon ik te kwijlen. Daarna werd ik geagiteerd, want ik moést en zou die blush in mijn bezit hebben. Sephora Frankrijk had hem niet, op mijn plaatselijke Ici Paris XL moest ik ook niet rekenen, maar toen kreeg ik het verlossende bericht van Feel Unique dat zij de blush in stock hadden.

yves saint laurent rosy blush

yves saint laurent rosy blush

Eerste impressie? Dit is een heel licht doosje. De verpakking voelt als plastic en de blush weegt 4.50 gram. Maar het is de binnenkant die telt! En wow, het reliëf en het kleurenspel maken samen één mooie blush.

Na het swatchen kan ik dit geen blush noemen, want het product is hiervoor niet voldoende gepigmenteerd. Aangebracht geeft het een zachte roze gloed. De glitter is zeer fijn en doet je gelaat ophelderen, zonder eruit te zien als een discobal.

2014-01-033
Links: YSL Rosy Blush – Rechts: Chanel Star Dust

Dit is een swatch met 3 lagen product. Op een donkere huid kan deze blush enkel als highlighter werken. Op mijn huid kan ik het als blush gebruiken als ik voldoende lagen gebruik.

De transparantie en glitter in YSL Rosy Blush herinnerden me aan Chanel Joues Contraste in Star Dust. Beide zijn roze, maar YSL is koeler en Chanel warmer. Aangebracht merk je weinig verschil, aangezien ze allebei weinig pigment bevatten.

Zou ik deze blush opnieuw kopen? Waarschijnlijk niet. Ik had meer pigment en minder glitter verwacht. Waarschijnlijk zal ik deze blush altijd combineren met een matte blush en nooit solo dragen. Spijtig, maar helaas.

YSL Rosy Blush – 53.00 euro. O.a. te koop op Feel Unique

2 Comments
 1. Oh waaaaaaaaaaaauuuuuuuuuw! Ik ben echt héél jaloers! Ik houd van YSL producten en deze blush ziet er fantastisch uit!

  Love,

  Rowan

  Personal Style Blog http://WWW.REDREIDINGHOOD.COM

  • Jasmijn Cherubijn

   02/02/2014 13:17

   Bedankt! Ik vind ook dat YSL altijd de mooiste producten heeft.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.