in the pocket of my jeans are only coins and broken dreams
Search

What’s in my London make-up bag

Wanneer ik op reis ga, heb ik altijd een “ik ga naar een verlaten eiland” – gevoel. Ik maak lijstjes op, ben bang dat ik iets zal vergeten en vrees altijd dat ik iets te kort zal komen. Ik besef nooit dat ik in een bewoonde wereld met winkels terecht zal komen. Mocht het mogelijk zijn, dan sleurde ik mijn volledige kledingkast en make-up voorraad mee. Maar helaas: op de Eurostar mag ik maar maximum 2 stuks bagage en 1 stuk handbagage meedoen. Kiezen is verliezen, maar dit is de make-up die ik momenteel bij mij heb in Londen!

Mijn make-up steek ik altijd in een gigantische Sephora x Karl Lagerfeld tas. Bon, het is niet de mooiste tas in de wereld, maar ik heb hem in solden kunnen kopen en ik ben gek op de details. Aan de ritssluiting hangt een mini Karl Lagerfeld sleutelhanger en de voering bestaat ook uit mini Karl’s.

IMG_4581 (Copy)

IMG_4593 (Copy)

Qua gezichtsmake-up heb ik mee: 2 foundations, 2 concealers, 3 blushes, 2 highlighters, 1 bronzer, 1 setting spray, 1 primer en 1 poeder. Valt goed mee, vind ik van mezelf!

IMG_4628 (Copy)

Aangezien het lange dagen worden, heb ik een primer meegebracht. Dat is de MAC Prep & Prime CC Color Correcting Cream in Illuminate.

Momenteel ben ik gek op de combinatie Dior Star x Estée Lauder Double Wear foundation. Dior Star geeft mijn huid die glow, Double Wear zorgt voor de extreme blijfkracht.

Voor concealer heb ik één mee voor de onzuiverheden. Dat is NARS Radiant Creamy Concealer. Onder de ogen heb ik momenteel af te rekenen met monumentale wallen. Die probeer ik weg te werken met Collection Lasting Perfection.

Mijn huid zit weer in een tussenfase. De extreme droogte van de winter is voorbij, maar heel vet ben ik ook nog niet. Momenteel kan ik dus kiezen tussen een setting powder en een setting spray. Daarom heb ik beide meegebracht: MAC Fix+ en MAC Set Powder in Invisible.

En dan heb ik nog een speciale’ke gekocht, speciaal voor deze trip. Mijn blushes keren nooit heelhuids terug naar huis (vraag me niet hoe ik het doe, maar er gaat altijd wel iets kapot). Toen ik het lente-palette van NARS zag, wist ik: die moet ik hebben. In het extreem stevige palette zitten drie blushes, één lipgloss en daaronder één highlighter (Albatross) en één bronzer (Laguna).

Aangezien Albatross niet mijn favoriete highlighter is, heb ik nog een extra highlighter meegebracht. Dat is de BECCA Shimmering Skin Perfector in Pearl.

Mag ik eventjes mezelf feliciteren met mijn compacte keuze qua oog-make-up? Ik heb maar één oogschaduwpalette meegebracht, en dat is het Louise Young Essential Eye Palette. Dit palette gaat altijd mee op reis. Je krijgt vijf fantastisch matte en neutrale oogschaduwen, waarmee je tientallen looks kan creëren.

IMG_4638 (Copy)

Mocht ik wat extra shimmer willen, dan heb ik de Chanel Illusion d’Ombre in Ebloui. Cream eyeshadows zijn ideaal op reis, want ze brengen snel aan en blijven lang zitten.

Ik ga ’s avonds een stapje in de wereld zetten, en in Groot Brittannië moet je dan eenmaal valse wimpers dragen. Bij mij zijn dit de Ardell Demi Wispies. Om ze te doen kleven, heb ik mijn DUO lijm meegebracht.

Voor mijn wenkbrauwen ben ik nog steeds gek op mijn Wet ’n Wild Eyebrow Kit. Om weer leven in mijn haren te blazen, gebruik ik MAC Brow Set.

En voor de rest heb ik nog wat basis-dingen mee, zoals een mascara (mini YSL Shocking), een eyeliner (L’Oréal Superliner), een kohl potlood (mini NARS Larger than Life Eyeliner) en een primer (mini UD Primer Potion).

Ik ben echt goed bezig, want ik heb ook niet veel lipproducten mee. Op reis wil ik altijd één felle, één nude en één natuurlijke lippenstift bij mij hebben. Bij mij zijn dit MAC Girl About Town, MAC Honeylove en MAC Kinda Sexy.

IMG_4658 (Copy)

En aangezien ik momenteel gek ben op mijn lippotloden, heb ik ook mijn drie NYX Lip Liners meegebracht. En voor extra opgeblazen lippen, zit YSL Glossy Stain in Rose Pastelle in mijn tas.

Op reis mis ik altijd mijn borstels het hardst. Ik kan vooraf moeilijk inschatten welke borstels ik zal gebruiken, en breng dan maar een basisselectie mee.

IMG_4686 (Copy)

Ditmaal heb ik gekozen voor de RT Buffing Brush, RT Multi-Task Brush, Zoeva Petit Stippling (ben gek op deze borstel voor blush en highlight), MAC 138 (wat zou ik doen zonder jou), een spoolie, een pencil brush, een paar MAC 217’s en uiteraard mijn Shu Uemura wimperkruller.

Ik vind van mezelf dat ik een hele lichte pakker ben geweest, of vergis ik me? Je zou me moeten zien wanneer ik voor een week op reis vertrek . Hoeveel nemen jullie mee op reis?

19 Comments
 1. Marleen

  10/03/2015 19:34

  Superleuk om te zien wat er in je make-up bag zit! Dat palette van Nars is prachtig! xx

 2. bymarlayne

  10/03/2015 19:45

  Mooi producten neem je mee!

 3. Natasja

  12/03/2015 16:34

  Oehh, je neemt zoveel moois mee ik hoop maar dat dit keer je blush(palette) het wel overleeft Veel plezier!

 4. Birte

  14/03/2015 21:01

  Hahaha, ik zou echt eens willen zien wat je meeneemt als je een week op reis gaat!

 5. Chinouk

  15/03/2015 11:58

  Wat leuk om te zien wat er allemaal in je make-uptasje zit! Ik vind dat je het zeer netjes hebt gedaan, niet teveel en niet te weinig

  • Chinouk

   15/03/2015 12:00

   oh en dat NARS palet is to die for, SOOOO CUTE!

  • Jasmijn Cherubijn

   18/04/2015 13:39

   Ja, dat vind ik dus ook, maar mijn reisgezelschap is altijd gechoqueerd door mijn hoeveelheid make-up

 6. Chahrazad

  15/03/2015 14:34

  Wat een prachtige producten neem je toch mee.

 7. Jessica

  15/03/2015 15:25

  En welke skincare producten heb je dan zoal mee?

  • Jasmijn Cherubijn

   22/03/2015 14:54

   Ik vertrek algauw op citytrip naar Bilbao en zal dan mijn skincare travel bag tonen

 8. Amber

  23/03/2015 17:48

  Ah wat heb je een goede keuzes kunnen maken zeg! Ik ben hier zo ontzettend slecht in. Ik vind de toilet tas trouwens best leuk! Die mini’s in de binnenkant zijn echt te schattig.

 9. Jana

  31/03/2015 00:04

  ’t kan er gerust mee door ;-)! Ik vind het ook altijd moeilijk om keuzes te maken want “hoe kan ik nu op voorhand weten waar ik zin in zal hebben?”. Dat Louise Yong palette ziet er echt mooi uit trouwens!

  • Jasmijn Cherubijn

   18/04/2015 13:40

   Ja, dat vind ik dus ook! Ik wil altijd op alles voorbereid zijn, maar op reis is dit helaas een onmogelijke opdracht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.