in the pocket of my jeans are only coins and broken dreams
Search

Yum! Man Candy on World Cup

Ik heb me de voorbije weken al te pletter geamuseerd. De meeste voetbal-matchen zijn spannend om naar te kijken, maar het zijn de voetballers zelf die alles nog interessanter maken. Laten we eerlijk zijn: 90 minuten naar opgepompte testosteron-beesten kijken die elkaar bil-kletsen geven en op het einde van de match truitjes uitwisselen, is verre van vervelend. Ik kan me ergere staffen inbeelden. Alleen vind ik het een beetje spijtig dat het weinig regent in Brazilië, want natte voetballers zijn nog beter! Dan hoop ik altijd dat één iemand licht gênante Backstreet Boys-moves zou uitvoeren .

Aangezien voetballers toch wel de luxe-paardjes van de sport zijn, spenderen ze veel geld en tijd aan hun uiterlijk. En sommigen gaan er dan ook volledig over, zoals Christiano Ronaldo.  Echt man: kunnen die tanden nog witter? Hem moet je dus niet verwachten in mijn dream team. Wie mijn selectie wel gehaald heeft, vind je hieronder in mijn top 3 man candy op het WK!

3. Olivier Giroud

Move over, Ryan Reynolds. In Frankrijk is aanvaller Olivier Giroud het gezicht van Boss Bottled. Doorheen het seizoen zie je hem bij Arsenal, maar tijdens het WK strijdt hij voor Frankrijk. Hij spendeert waarschijnlijk meer tijd aan zijn haar dan ik aan het mijne, maar het resultaat mag er dan ook wezen. En zoals we van een Fransman kunnen verwachten, is zijn kledingstijl naast het veld magnifique. Jup, Frankrijk heeft er een nieuwe supporter bij.

© Photobomb
© Photobomb

2. Thomas Vermaelen

Uit “onderzoek” bleek dat Rode Duivel Dries Mertens het meest sexy beest in Brazilië is. Veertig procent van de Belgische vrouwen zou met hem een one night stand willen beleven. Ik heb niets tegen Dries Mertens. Hé, het lijkt me zelfs een toffe pee om een pint mee te gaan pakken. Maar in de boudoir gaat mijn keuze toch naar een andere Rode Duivel. Eentje die zelfs niet in de top 3 stond. Minder concurrentie voor mij, haha

Ik kies van ganser harte voor Thomas Vermaelen. Hij speelt als verdediger voor Arsenal (hoeveel knappe mannen lopen daar rond?). Zijn jukbeenderen zijn niet van deze wereld en zijn stoppelbaardje mag altijd mijn kaak komen open krabben. Oja, en op de koop toe zou hij de jongere broer van Jude Law kunnen zijn. Thomas Vermaelen: met dat lijf en die jukbeenderen zie ik een modellen-carrière in het verschiet.

© Sharif Hamza
© Sharif Hamza
Ben ik de enige die de gelijkenis ziet?
Ben ik de enige die de gelijkenis ziet?

1. Pablo Daniel Osvaldo

Het heetste kanon van dit WK, de man die Mister Jasmijn Cherubijn mag worden, is Pablo Daniel Osvaldo. Geboren in Argentinië, maar op het veld voor Italië. Naar ’t schijnt niet de meest sympathieke mens op deze planeet, maar om naar te kijken is hij meer dan oké. Een wonderkind, maar omwille van zijn relatief lakse mentaliteit, al veel van ploeg moeten veranderen. Momenteel kan je hem bezig zien als spits bij Juventus.

pablo osvaldo
bron

Door de wapperende lokken, het stoere baardje, de massa’s tattoos en zijn liefde voor rock ‘n’ roll en poëzie wordt hij de Johnny Depp van het voetbal genoemd. Sexy in ’t kwadraat is dit. Oh, Italië: waarom werd je al in de eerste ronde uitgeschakeld?

Hou je klaar voor een Pablo-overload, want Vogue Italy heeft een sublieme fotoshoot met hem gedaan. Als je op een foto klikt, komt hij zelfs in slideshow-formaat over je scherm glijden!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Eervolle vermelding: Kevin De Bruyne

Ik heb een zwak voor mannen met aardbei blonde haren. De prijs voor meest aaibare speler op het WK gaat daarom naar Kevin De Bruyne. Aimabel, maar op het veld een wolf in schaapskleren. Momenteel wordt hij door Chelsea verhuurd aan de toepasselijk genaamde ploeg VFL Wolfsburg.

 Ik zie hem graag op het veld, naast het veld, en hij zou ook niet mis staan naast mij. Kevin is mijn favoriete Rode Duivel!

wolf-in-sheeps-clothing1-001
bron
kevin-de-bruyne-003
bron

Welke WK-voetballer mag jou verblijden met een bezoekje?

PS: spijtig dat België gisteren uitgeschakeld werd, maar we mogen trots zijn op de prestaties van onze Rode Duivels. Ze hebben moedig gevochten en mogen met opgeheven hoofd naar huis terugkeren!

14 Comments
 1. Mme Sophistique

  06/07/2014 08:27

  haha de bruyne is inderdaad een cutie eersteklas

 2. Jessica

  06/07/2014 09:59

  Leuk artikel! Mijn favorieten zijn toch Dries Mertens (sorry ), Mats Hummels (Duitsland) en Robin van Persie (Nederland). En Giroud mag er ook zeker en vast zijn.

  • Jasmijn Cherubijn

   11/07/2014 09:59

   Haha, ik heb een Mertens-fan gevonden Mats Hummels mag er inderdaad ook wezen!

 3. De Dotties

  06/07/2014 21:53

  Haha wat heb je dit leuk geschreven zeg! Ik moet eerlijk zijn dat ik jouw number 1 guy, helemaal niet kende *oeps*. Maar ja ik kijk eigenlijk nooit naar voetbal, enkel nu omdat we in het WK speelden. We mogen inderdaad best trots zijn op onze ploeg, ze hebben echt enkele mooie matchen gespeeld. Liefs

  • Jasmijn Cherubijn

   11/07/2014 10:00

   Dankjewel! Osvaldo kende ik ook niet voor dit WK, maar nu staat hij in mijn geheugen gegrift

 4. Michaela

  07/07/2014 11:06

  Aaah Giroud is echt een cutie! Jammer dat België eruit ligt, jullie mogen inderdaad trots zijn dat jullie zo ver zijn gekomen!

 5. alexaslovelyworld

  07/07/2014 12:20

  De mijne is memphis depay! Die zou mij heel blij maken, haha!

  • Jasmijn Cherubijn

   11/07/2014 10:01

   Haha, duidelijke voorkeur! Ik heb hem eventjes opgezocht en zijn buikspieren zijn zeer indrukwekkend!

 6. Birte

  07/07/2014 20:29

  Amai! De Pablo mag er écht wel zijn. Nom!

  • Jasmijn Cherubijn

   11/07/2014 10:02

   Jup, de Pablo mag altijd een serenade onder mijn raam komen brengen

 7. Fleur

  08/07/2014 09:47

  Waarom staat Lukaku er niet bij?? Als echte Lukaku fan…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.