in the pocket of my jeans are only coins and broken dreams
Search

Pakje van Cult Beauty

Vanmorgen kreeg ik bezoek van mijn beste vriend, meneer de postbode. Telkens hij op bezoek komt, krijg ik dit warme gevoel vanbinnen:

cult beauty

En vandaag had hij een pakje van Cult Beauty voor mij mee. Mocht je Cult Beauty niet kennen: zij zijn een Britse webshop, die exclusieve cult-producten verkopen (hence the name). Merken die je er onder andere terugvindt, zijn Anastasia Beverly Hills, Caudalie, Ellis Faas, Korres, OCC en noem zo maar op.

Maar wat heb ik besteld?

cult beauty haul

 1. Davines – NOUNOU Nourishing Repair Mask £16.95
 2. Anastasia – Tinted Brow Gel (kleur: Granite) £16.50
 3. Anastasia – Perfect Brow Pencil (kleur: Medium Ash / Medium Brown)  £17.00
 4. Peter Thomas-Roth – Beta Hydroxy Acid 2% Wash £22.50
 5. Cetaphil – Gentle Cleanser £8.99

Daarnaast mocht ik nog 3 gratis samples uitkiezen. Ik heb gekozen voor Jouer – Luminizing Moisture Tint in Glow en Bronzed en een Exfoliating Marvel Gel with Green Tea.

Vanuit het eeuwenoude principe: ‘je kan nooit genoeg cleansers hebben’, heb ik 2 cleansers besteld. De cleanser van Peter Thomas-Roth bevat 2% salicylic acid/salicylzuur. Een cleanser met BHA (Beta Hydroxy Acid) stond al lange tijd op mijn wenslijstje. Ik heb een luie huid en elke vorm van exfoliatie wordt met open armen ontvangen door mijn huid en ik. Hopelijk kan deze cleanser mijn verwachtingen inlossen.

Cetaphil Gentle Cleanser is een cleanser die beroemd en berucht is in de Verenigde Staten, en nu stilaan zijn intrede maakt in Europa. Het zou een zeer milde cleanser zijn, die de huid diep reinigt zonder ze uit te drogen.

cetaphil - peter thomas roth

Ik bestelde ook 2 wenkbrauw-producten van het fameuze wenkbrauw-merk Anastasia Beverly Hills. Jennifer Lopez, Penelope Cruz en Sharon Stone zweren bij dit merk, maar het is helaas moeilijk in België te verkrijgen. Naast de wenkbrauwgel en het wenkbrauwpotlood produceren zij ook de Brow Wiz (een heel fijn wenkbrauwpotlood) en wenkbrauwpoeder.

anastasia brow gel and brow pencil

Tot slot bestelde ik het Davines NOUNOU Nourishing Repairing Mask. Sinds mijn haar ombre is, zijn de punten heel droog. Dit masker zou de Cadillac onder de haarmaskers zijn, dus dat proberen we graag uit.

Davines-Nounou-Nourishing-Repairing-Mask1

Bestellen bij Cult Beauty verliep heel vlot. Ik heb mijn bestelling op zaterdag geplaatst en op woensdag was het pakje al bij mij. Betalen kan via kredietkaart of PayPal.

Wat vinden jullie van mijn bestelling? Wil je een review lezen over één of meerdere van deze producten? En hebben jullie al geshopt bij Cult Beauty?

2 Comments
 1. Fleur

  22/08/2013 18:28

  Proficiat Jasmijn met je blog! Ik vind hem uiterst leerrijk en inspirerend.
  Ik denk dat ik morgen maar eens geschminkt naar het werk ga want iedere dag is survival.

  • Jasmijn Cherubijn

   22/08/2013 18:31

   Dankuwel!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.