in the pocket of my jeans are only coins and broken dreams
Search

Top 3 Tips – Vrolijke zomer-nagellak

Go bold or go home. Ik ben geen grote fan van pasteltinten en nudes, niet in mijn kleding en ook niet op mijn nagels. Tijdens de winter heb ik graag duistere nagels. Denk: bordeaux, donkerblauw en zwart (beetje gothic, maar waarom niet). Wanneer ik de eerste zonnestralen voel, sla ik radicaal om en kies ik voor oogverblindend felle kleuren. Daarom vandaag een ode aan mijn drie favoriete zomerse nagellakken!

IMG_6985

 • Catrice – 690 Fred Said Red

Catrice heeft een fantastisch nagellak – aanbod. De kleuren zijn steeds mee met de laatste trends en de kwaliteit is meestal goed. Sommige kleuren zijn te dik en wat stroperig, maar deze Fred Said Red heeft daar helemaal geen last van.

catrice fred said red

Fred Said Red is een fantastisch alternatief voor je standaard rode nagellak. Dit is een felrode kleur met een sterk oranje ondertoon. De nagellak bevat geen glitter en brengt heel makkelijk aan. En voor de prijs van 2.99 euro krijg je meer dan waar voor je geld!

 • Essie – Jamaica Me Crazy 

Ik was een beetje in een zotte bui toen ik deze kleur kocht, want Jamaica Me Crazy is een girly-girl – kleur die ik normaal niet zou kiezen. Deze nagellak is én magenta én heeft zowel gouden als magenta glitter. Toch heb ik geen spijt dat ik Jamaica Me Crazy gekocht heb, want het is een kleur die me vrolijk maakt en een vleugje zotheid in mijn leven brengt.

essie jamaica me crazy

essie jamaica me crazy

Essie nagellak is mijn absolute favoriet. Ik hou van de textuur en van de borstel. In het Kruidvat betaal je 10.99 euro per flesje, maar het Kruidvat heeft vaak acties lopen en dan bestorm ik het Essie-rek. Als je een online-shopper bent, dan vind je ze op ’t internet vaak goedkoper.

 • KIKO – 281 Mango

Ik heb een boontje voor KIKO, maar dat is geen geheim. Mango is de eerste nagellak die ik bij hen kocht, en ik weet nu al dat het niet de laatste zal zijn. De textuur is heel glad, brengt makkelijk aan en droogt relatief snel. En serieus: voor de prijs van 3.90 euro had ik veel slechter verwacht.

kiko mango

kiko mango

De naam Mango vind ik wat misleidend, want ik zie geen mango in deze nagellak. Wat ik wel zie, is een neon peachy pink zonder glitter. Zomer in een fles, is dit.

Fred Said Red - Jamaica Me Crazy - Mango. En ja: ik ben een vreselijk slechte nagellakker.
Fred Said Red – Jamaica Me Crazy – Mango.
En ja: ik ben een vreselijk slechte nagellakker.

Welke kleuren dragen jullie het liefst?

6 Comments
 1. Eva

  21/05/2014 07:51

  Ik vind dat kleurtje van Kiko heel mooi!
  De volgende keer dat ik in Rijsel ben ga ik zeker eens kijken in het nagellakrek

  • Jasmijn Cherubijn

   21/05/2014 17:30

   KIKO heeft een heel groot aanbod. Je zal zeker je gading vinden!

 2. Ellen

  21/05/2014 18:36

  Wat een fijne en zomerse kleuren!

 3. Sara - Window On My Wardrobe

  21/05/2014 21:26

  Dat Kiko lakje vind ik prachtig! Superleuk kleurtje, die wil ik ook wel hebben. Mooie foto’s heb je ook gemaakt meid!

  X Sara

  • Jasmijn Cherubijn

   22/05/2014 20:57

   Da’s lief, bedankt! En de textuur is ook heel fijn, dus KIKO is goed bezig.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.