in the pocket of my jeans are only coins and broken dreams
Search

Final Sale Tips

Online shoppen: ik krijg er nooit genoeg van! En tijdens de laatste week van juli laat ik me nog een keer goed gaan. Je kan fantastische deals tijdens de laatste solden-afprijzing scoren, maar ik begin ook al weg te dromen bij de nieuwe wintercollectie. Geen idee waar te beginnen? Hier zijn mijn final sale tips!

Ik geef het toe: ik laat me altijd beïnvloeden door advertenties. Esprit was een merk dat ik als tiener droeg, maar daarna uit het oog verloor. Toen Gisele Bündchen in 2012 het gezicht van Esprit werd, begon het te kriebelen. Ik moést mijn plaatselijke Esprit-winkel bezoeken. Sindsdien vind je me er regelmatig terug.

Mijn plaatselijke winkel verkoopt enkel kleding, maar op Esprit vind je veel meer terug: accessoires, schoenen, bruiloft-kledij en zelfs interieur-voorwerpen. Van behangpapier tot strandlakens: je vindt het allemaal bij Esprit Home. Daarbovenop is verzenden en retourneren gratis!

Uit hun solden-afdeling wil ik nog bestellen:

© Esprit
© Esprit

De kobaltblauwe jurk vond ik in de bruiloft-afdeling, maar dit soort jurken draag ik op dagelijkse basis. Ik vind het vreemd om bepaalde kledingstukken te “sparen” voor speciale gelegenheden. Hé: elke dag is het feest!

Terug naar de jurk: ik hou van de drapage (prima camouflage voor de love handles) en kobaltblauw is mijn lievelingskleur. Ongeveer 70 procent van de kleding in mijn kast is zwart, maar kobaltblauw is de enige kleur die meerdere malen voorkomt.

Vervolgens: de luipaard-print jurk. Ik wou dat ik veel lef had, en elke dag van kop tot teen in luipaard-print gekleed kon gaan. Het FC-De-Kampioenen-Carmen-effect noem ik dit. Ik heb al een sjaal, een trui, een rok, sneakers en ballerina’s in luipaard-print. Een jurk zou de kers op de taart zijn, rauw!

En tot slot een paar ballerina’s, want een mens kan nooit genoeg ballerina’s hebben. Daarbij draag ik heel graag nude-kleurige ballerina’s, om mijn benen optisch te verlengen. En 17.99 euro voor een paar echte suede ballerina’s: da’s best goedkoop!

Voor het nieuwe seizoen staan deze dingetjes op mijn wishlist:

© Esprit

Nu is het waarschijnlijk wel duidelijk: ik heb een zwarte obsessie! Maar bon, met een paar zwarte enkellaarsjes kan je nooit de mist ingaan. Ze zijn tijdloos en stijlvol. Elke winter moet ik minimum één paar enkellaarzen in mijn kast hebben staan. Je kan ze combineren met rokken, jurken en broeken, en het ziet er altijd goed uit. En aangezien ik me heb voorgenomen meer hakken te dragen, is deze 9.5 cm hoge hak ideaal!

Ik ben ook gek op hoeden. Ze houden je hoofd warm en zijn het ideale accessoire op die bad hair days. Enige probleem: ik heb een groot hoofd. Deze wollen deukhoed bestaat in twee maten, dus hopelijk past mijn hoofd in de grootste maat.

En dan hebben we nog de tandenborstel-houder, die ik zou gebruiken als make-up borstel-houder. Op werkdagen gebruik ik niet veel kwasten, en dit potje zou ideaal zijn om wat kwasten in te bewaren.


De Sephora heeft altijd fantastische solden. Online vind je een selectie terug, maar in de winkels staan nog veel meer producten in solden. En de laatste afprijzing is begonnen, dus losgaan!

2
© Sephora

YSL in solden terugvinden, is zeldzaam. Glossy Stains in solden terugvinden, is nog zeldzamer. Het perfecte nude in solden terugvinden, is uitzonderlijk. Op de website staan de kleuren ‘Pink No Taboo’ en ‘Beige Anarchiste’ aan 30 procent korting. Inslaan, die handel.

En nog meer YSL in solden! Het Pure Chromatics palette met koele, smokey kleuren kan je ook met 30 procent korting scoren. In mijn plaatselijke Ici Paris XL zag ik dat zij ook veel Pure Chromatics palettes in solden hebben liggen. Neem dus ook een kijkje bij jou in de buurt.

Ik ben geen grote pastel-fan, maar wanneer ik een pastel oogschaduw-palette met 50 procent korting kan kopen: waarom niet? Le Prisme Quatuor in Pastel Model van Givenchy lijkt me een goeie deal!

Altijd al Lancôme Hypnose Star Mascara willen proberen? Dan is het nu de moment. Bij Sephora kan je hem kopen met 45 procent korting. De mooie verpakking van Alber Elbaz krijg je er gratis en voor niets bij.


De Sacha was vroeger (en nu spreek ik over 10 jaar geleden) mijn lievelingswinkel. Met de jaren zijn de prijzen gestegen, en de kwaliteit helaas gedaald. Tijdens deze solden vond ik wel nog twee paar leuke schoenen!

3
© Sacha

Ergens vind ik deze espadrilles zo fout. En geniaal tezelfdertijd! Waarschijnlijk zou ik ze enkel durven dragen om van mijn huis naar de winkel te gaan. Op de terugweg zou ik naar beneden kijken en denken: wat heb jij in godsnaam aan je voeten?! Deze espadrilles hebben luipaard-print én zijn bekleed in pony hair. Ik heb al een paar sneakers met pony haar, en geloof me: het valt heel hard op.

Met deze sandalen zou ik me wel op mijn gemak voelen. Alleen vrees ik een beetje voor de franjes. Kruipen die tussen de tenen? Geven ze een kriebelend gevoel? Wie weet!

Dit waren mijn final sale aanraders! Gaan jullie nog shoppen tijdens de laatste solden-afprijzing? En wat staat nog op jouw wishlist?

 

 

14 Comments
 1. Kiss & Make-up

  27/07/2014 11:53

  Nice finds! Heb zelf gisteren mijn eerste twee (en waarschijnlijk ook laatste twee) soldenkoopjes gedaan, bij Zalando. Twee bloesjes.

  • Jasmijn Cherubijn

   29/07/2014 19:01

   Merci! Zalando gaat blijkbaar ook algauw Topshop verkopen. Kijk er al naar uit!

 2. DQ

  27/07/2014 14:01

  Dat panterprint jurkje! Super leuk! X

  • Jasmijn Cherubijn

   29/07/2014 19:01

   Vond ik ook! En als ik dieren-print zie, ben ik al verkocht

 3. Lieselot

  27/07/2014 14:11

  Die schoentjes van Sacha met luipaardprint zijn zalig :D!! Ik ga ook nog op een laatste soldenjacht :D!

 4. Jasmine

  27/07/2014 14:13

  Kobalt is een prachtige kleur en die deukhoed, erg old fashioned chique! Momenteel geen echte musts, maar een mooie UD palette mag altijd wel.

  • Jasmijn Cherubijn

   29/07/2014 19:03

   Ja hé, een hoed geeft een outfit altijd wat extra uitstraling. UD in solden vinden zal moeilijk zijn, maar de Sephora houdt wel vaak acties!

 5. Linda

  27/07/2014 14:19

  Ik vind de ballerina’s erg leuk en het jurkje ernaast ook! En ik kan niet wachten tot ik naar Parijs ga en eindelijk weer eens bij de Sephora kan snuffelen

  • Jasmijn Cherubijn

   29/07/2014 19:03

   De Sephora is altijd een toeristische trekpleister op zijn eigen

 6. Vanilles

  27/07/2014 16:14

  Ik ben echt dol op sale ! En oh, wat zijn die leren laarsjes van Esprit leuk!

  • Jasmijn Cherubijn

   29/07/2014 19:04

   Ja hé, ze deden me wat denken aan Rag and Bone, maar dan aan een lagere prijs!

 7. Birte

  27/07/2014 22:05

  Goeie tips, Jasmijn, bedankt om te delen. Enneuh… je wilt echt niet weten hoeveel luipaard-stuff ik in mijn kleerkast heb…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.