in the pocket of my jeans are only coins and broken dreams
Search

Ik ben een bear

Ik hou van de solden, maar dat wist je waarschijnlijk al. De laatste jaren solden-shop ik meestal online (geen buggy’s tegen mijn scheenbeen en geen mensen die voorsteken aan de kassa en geen afgeprijsde kleren die nieuwe heuvels in het landschap vormen. Echt waar: megaveel bewondering voor de verkopers in de Zara).

Maar zo nu en dan maakt een mens een uitzondering, en staat ie op een zaterdagnamiddag in de K in Kortrijk. Ik had een teddy-jas bij Zara besteld, maar vond dat hij te veel op een kamerjas leek. Hij had de kleur van mijn kamerjas, hij had een awkward lengte en ik voelde me allesbehalve bère (een West-Vlaams mopje) in de Zara-jas.

Nadat ik alle mogelijke horror-soldenmomenten in de Zara had meegemaakt (die buggy was er, en die mensen die voorsteken, en die heuvels kleren), ging ik naar de H&M. En daar, daar maakte ik een mirakel mee. De populaire H&M teddy-jas die in een mum van tijd overal uitverkocht was, hing daar in solden. Er hing nog één exemplaar, en dan nog in mijn maat!

Kort samengevat: nu ben ik een bear, en geen bang saapjen meer.

Teddy-jas >> H&M (uitverkocht, alternatief)

Jeans >> ASOS Ridley

Top >> Missguided

Schoenen >> River Island (uitverkocht, alternatief)

Ketting >> Lou.Yetu Paris

resting bitch face for life

2 Comments
  1. sonia

    23/01/2018 16:00

    leuk geschreven,ik moest lachen met je moptje!!geluk gehad met je jas,……….bear!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.