in the pocket of my jeans are only coins and broken dreams
Search

30 Day Lip Challenge | Update 1

Jazeker, hier ben ik weer! Ik kan miljoenen excuses verzinnen waarom ik twee maanden niet geblogd heb, maar eigenlijk is het heel eenvoudig: ik had er geen zin meer in. Maar de goesting is teruggekeerd toen Natasja van Eyes Painted Black me contacteerde voor een interessante uitdaging, namelijk de 30 day lip challenge.

30-Day Lip Challenge-page-001

Wat houdt de challenge in: Natasja, ik en een roedel andere beauty bloggers dragen 30 dagen lang een ander product op ons lippen. Zo nu en dan is er een mini-challenge op Instagram: dan moeten we onze lippen in een bepaald thema kleuren. En goed nieuws voor ons allen, want we krijgen maar liefst 10 spijbeldagen. Dit betekent dat de challenge eigenlijk 40 dagen duurt.

Elke dag sta ik nu 10 minuten vroeger op om mijn lippen op foto vast te leggen. Van dedicatie gesproken . Vandaag is het tijd voor een eerste update en toon ik je de lipproducten die ik de voorbije negen dagen gebruikt heb.

DAG 1 | Chanel Rouge Allure 138 Fougueuse

IMG_7730

Ik excuseer me alvast vooraf, want veel van mijn lippenstiften zijn limited edition en dus niet meer verkrijgbaar. Fougueuse komt uit de Chanel lentecollectie van 2014 en is een klapper van formaat. De textuur, de finish, de kleur: het zit allemaal goed. Hier draag ik hem als stain, maar full on is hij ook prachtig.

DAG 2 | NYX Slim Lip Pencil 831 Mauve

IMG_7990

NYX Mauve zou een dupe zijn voor MAC Soar, en die Soar is dé kleur van Kylie Jenner. Maar zoals jullie waarschijnlijk ook al opgemerkt hebben: MAC kan de grote vraag naar lippotloden niet bijhouden, en Soar is dus al maanden uitverkocht. Daarom heb ik Mauve gekocht.

Helaas kan ik deze schoonheid 30 dagen lang niet meer dragen, maar daarna is het gaan met die banaan! Ik ben gek op dit potlood.

DAG 3 | MAC Up the Amp

IMG_7997

Up the Amp is een blue-based paars-achtige kleur, waarmee ik een haat-liefde verhouding heb. Soms vind ik hem geniaal, op andere momenten vind ik hem te intens.

Wanneer je hem full on draagt, kun je er echt niet naast kijken. Maar wanneer je hem als stain draagt, kan het er nog net mee door.

DAG 4 | Estée Lauder Pure Color Matte 05 Violet Crush

IMG_8009

Wederom een limited edition product, en waarschijnlijk één van mijn favoriete lippenstiften aller tijden. De Violet Underground collectie van Estée Lauder is dan ook één van de beste limited edition collecties die de laatste jaren werd uitgebracht.

Violet Underground was een herfst/winter collectie, maar deze lippenstift draag ik het liefst tijdens de zomer. Een dewy foundation, natuurlijke oog – make-up en deze Violet Crush: het is één van mijn favoriete combinaties.

En oja, mocht het je nog niet opgevallen zijn: wanneer ik naar mijn werk ga, draag ik nooit lippenstift zoals “het moet”. Ik draag hem altijd als stain, om een langdurig en minder intens effect te verkrijgen.

DAG 5 | Dior Addict 545 Fire

IMG_8049

Het waren warme dagen, dus een lippenstift met de naam Fire leek me wel toepasselijk. Meestal ben ik geen grote fan van glossy lippenstiften met een semi-dekkende finish, maar voor Dior maak ik een uitzondering.

De Addict, Addict Extreme en Addict Fluid Stick lipsticks: ik gebruik ze allemaal met veel plezier. Fire is een kleur die ik alleen tijdens de zomer draag, want met bronzer is het een tiptop combinatie.

DAG 6 | Clinique Chubby Stick Intense 08 Grandest Grape

IMG_8020

Op dag 6 was er de mini-challenge op Instagram en moest ik mijn favoriete tinted lip balm dragen. Ik heb er maar één, dus de keuze was snel gemaakt .

Grandest Grape draag ik wederom als stain, maar zelfs dan zie ik nog voldoende kleur op mijn lippen. Persoonlijk ben ik geen fan van tinted lip balms (te glibberig en zo), maar de Chubby Stick heeft me toch aangenaam verbaasd.

DAG 7 | NYX Slim Lip Pencil 810 Natural x MAC Creme Cup

IMG_8078

Persoonlijk vind ik dat je MAC Creme Cup vanaf een bepaalde leeftijd niet meer solo kunt dragen. Hij is te pinky nude, en daarom is het de perfecte kleur voor tieners en vroege twintigers.

Maar wat heb ik nu ontdekt: in combinatie met een donkerder lippotlood vormt het een mooi geheel. NYX Natural is – zoals de naam doet vermoeden – een natuurlijke beige/bruine kleur met een tikkeltje roze. En zo kan een oude trees, zoals ikzelf, ook nog MAC Creme Cup dragen .

DAG 8 | MAC Viva Glam Nicki

IMG_8147

Wanneer je onopgemerkt in een hoekje wil zitten, moet je niet Viva Glam Nicki dragen. Dit is een neon, in your face roze met warme ondertoon. Hier droeg ik hem wederom als stain, want volledig dekkend vind ik hem bij mezelf net iets te fel.

DAG 9 | Guerlain Rouge G Le Brilliant B63 Brenda

IMG_8189

Geen lippenstift waarvoor ik de volle pot zou betalen, maar ik heb ‘m ooit tijdens de solden kunnen kopen en zo nu en dan vind ik het een aangename kleur om te dragen.

Op mijn gepigmenteerde lippen krijg ik niet het beste resultaat, maar het is een aangename zacht koraalroze, “your lips but better” kleur met een verrassend lange levensduur.

Voilà, tot hier mijn eerste update! Binnen een paar dagen komt een nieuwe update online. Mocht je ook zin hebben om mee te doen: met veel plezier! Deel jouw resultaten op Instagram met de hashtag #30daylipchallenge. En mocht je op zoek zijn naar nog meer lip-inspiratie: bezoek dan de blogs van mijn mede-bloggers Amy en Jana!

8 Comments
 1. Sonia

  10/07/2015 08:39

  to see you back!

 2. Jasmine

  10/07/2015 11:59

  She’s alive! Fire is een geweldige kleur, vind hem de opvaller in the bunch. Yup zag de challenge ook voorbijkomen. Misschien doe ik hem in de maand Augustus

 3. Natasja

  10/07/2015 15:28

  Oehh, dat ziet er heel mooi uit. Elk kleurtje staat je eigenlijk erg zacht EN zwoel I’m loving it!

 4. Lys

  10/07/2015 19:00

  Yay, you’re back! je hebt veel leuke kleurtjes gedragen de afgelopen dagen! Fougueuse en Fire zou ik ook met alle plezier dragen. Oké en even helemaal niet over lipstick, maar welke blush/bronzer heb je op in de foto met de Clinique chubby stick? Zo mooi!

  • Jasmijn Cherubijn

   03/08/2015 10:01

   Was de bronzer uit het Hourglass palette, maar de blush weet ik helemaal niet meer, sorry

 5. Jana

  10/07/2015 22:17

  Oeh, mooie lipsticks! Up the amp ziet er in de tube nogal ‘angstaanjagend’ uit maar op je lippen vind ik hem echt very pretty!

 6. Chahrazad

  11/07/2015 04:53

  Welcome back hihi. Wat een leuke challenge! Allemaal prachtige kleurtjes.

 7. Mjay

  11/07/2015 05:27

  Yaay she is alive and kicking! Up the Amp en die van Guerlain vind ik echt prachtig!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.