in the pocket of my jeans are only coins and broken dreams
Search

Review | Philips VisaPure Gezichtsreiniger

Twee keer per dag de huid reinigen: het wordt mijn stokpaardje. Een gereinigde huid blijft langer jong, heeft minder last van onzuiverheden en ziet er natuurlijk stralend uit. ‘s Ochtends doe ik vaak de snelle versie, maar ‘s avonds leg ik mijn huid extra in de watten. Geloof het of niet: ik geniet daar écht van. En sinds de komst van de Philips VisaPure gezichtsreiniger is het plezier alleen maar groter geworden.

IMG_7465

De VisaPure is een automatische gezichtsreiniger. Met de VisaPure bereik je 10 keer meer resultaat dan wanneer je met de handen reinigt. Dit is heel goed nieuws, want zo heb je minder kans op onzuiverheden en kunnen je gezichtsproducten beter hun werk doen. De VisaPure is geschikt voor alle huidtypes, want er bestaan maar liefst 6 verschillende opzetborstels. Van de extra gevoelige huid tot de probleem-huid met onzuiverheden: Philips heeft aan iedereen gedacht.

IMG_7360
Opzetborstel voor de normale huid
IMG_7361
Opzetborstel voor de gevoelige huid

Bij aankoop ontvang je één VisaPure, één oplaad -en opslagstandaard, één etui en twee opzetborstels (één voor de normale en één voor de gevoelige huid). En goed nieuws: momenteel krijg je nog een extra opzetborstel cadeau wanneer je je na aankoop van de VisaPure registreert bij Philips.

De machine is strak qua design en perzik-roze van kleur. ‘t Is dus eentje voor de moderne vrouw. Hij ligt goed in de hand, maar door zijn ronde vorm rolt hij makkelijk heen en weer. De VisaPure op de rand van de badkuip leggen, is niet het beste idee (ik spreek uit ervaring). Maar zo heb ik ook ontdekt dat de VisaPure tegen een stootje kan .

IMG_7549

Hoe gaat het concreet in zijn werk: op de old skool manier maak je je gezicht nat. Daarna hou je de opzetborstel van de VisaPure onder de kraan (het ding is gelukkig waterproof, dus geen zorgen wanneer je de VisaPure meeneemt onder de douche of in bad) en breng je wat cleanser op de borstel aan. Een speciale cleanser heb je niet nodig; je kan je vertrouwde product gebruiken. Daarna kies je de snelheidsstand: er is één voor de zachte en één voor de intensieve reiniging. Vervolgens zet je de opzetborstel op je gezicht en begin je in rondjes je gezicht te reinigen. Je kan het best zone per zone reinigen: ik ga van links (wang, kin, neus), naar rechts (wang, kin, neus) en eindig bovenaan (voorhoofd en neusbrug). De VisaPure is bovendien een slimme machine, want na twintig seconden houdt hij eventjes op en weet je: ‘t is de moment om te verhuizen. Na één minuut heb ik een stralende en gezonde huid en ben ik volledig zen.

IMG_7254_365

De VisaPure was eventjes wennen, maar na een paar dagen was ik verkocht. Hij maakt zowel tril -als draaibewegingen, en dat had ik nog nooit meegemaakt. Uiteindelijk blijkt dit een winnende combinatie te zijn, want zo kan hij zowel zachtjes vuil en make-up verwijderen als dode huidcellen weghalen. De verticale trilbeweging haalt namelijk het vuil naar het huidoppervlak, dat vervolgens door de draaibeweging wordt weggeveegd.

Daarnaast zijn de opzetborstels best wel compact qua omvang. Wederom: ik had mijn twijfels, omdat ik vreesde dat ik nooit in één minuut klaar zou zijn. Dit bleek absoluut niet waar te zijn, en op de koop toe biedt de compacte vorm veel voordelen. Zo kan ik heel makkelijk en efficiënt rond mijn neus reinigen.

IMG_7461

Eén minuut klinkt misschien lang, maar het is voorbij vooraleer je het beseft. De VisaPure is de zachtste manier van reinigen die ik al ontdekt heb. De opzetborstels zijn/blijven zacht en hebben mijn huid nog niet geïrriteerd. Je krijgt de ervaring van een relaxerende massage, maar dan vanuit je luie zetel. En ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ‘s avonds heb ik dat relaxatie-moment zwaar nodig.

Ik ben fan van de VisaPure, maar helaas is hij niet goedkoop. Voor deze roze versie met twee snelheidsstanden betaal je 159.99 euro. Voor de blauwe versie met één snelheidsstand moet je 139.99 euro op tafel leggen. De opzetborstels moet je elke drie tot zes maanden vervangen. Hun prijzen liggen tussen 8.99 en 15.99 euro. Maar hé: investeren in je huid loont altijd. Wat denken jullie? En hebben jullie de VisaPure al geprobeerd?

De VisaPure kreeg ook de goedkeuring van mijn bevallige en hardwerkende assistente :)
De VisaPure kreeg ook de goedkeuring van mijn bevallige en hardwerkende assistente

Prijs
159.99 euro
Waar te koop
4 Comments
 1. Chahrazad

  25/05/2015 21:12

  Lijkt me op zich wel handig, alleen vergt het wel discipline. Ik heb de clarisonic na een paar maanden al opzij gelegd. Ik zeg elke keer weer dat ik het ga oppakken, maar er komt er maar niks van.

 2. Kiss & Make-up

  26/05/2015 20:59

  Moest ik nog geen reinigingsborstel hebben dan zou dit zeker wat zijn. Maar nu niet dus. Luxe issues

 3. Ines

  26/05/2015 21:28

  Beetje jammer van de prijs maar goede producten zijn nu eenmaal de investering waard

 4. DQ

  08/06/2015 23:40

  Oeh lijkt me fijn! X

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.