in the pocket of my jeans are only coins and broken dreams
Search

Review | NARSissist Cheek & Lip Palette

NARS: het is ongeveer mijn favoriete merk in de hele wereld. En met het limited edition NARSissist Cheek & Lip Palette werd die liefde nogmaals bevestigd. Het is nu al zonder twijfel mijn beste aankoop van het jaar, want sinds ik het gekocht heb, heb ik het al elke dag gebruikt.

IMG_5131 (Copy)

In dit compacte palette zitten drie blushes, één bronzer, één highlighter en één lipgloss. Wat heeft een mens meer nodig? Over de vormgeving is goed nagedacht. Onder de drie blushes zitten de bronzer en highlighter. De lipgloss hoef je zelfs niet te verplaatsen wanneer je van blush naar bronzer overschakelt. Binnenin krijg je een grote spiegel en ook de bovenkant is reflecterend. Op reis werd de bovenkant mijn go to – spiegel.

IMG_5104 (Copy)

Laten we beginnen met de bovenste afdeling, waar je de blushes vindt. Alle drie de blushes zijn limited edition, maar NARS zou ze permanent moeten maken. De linkse blush, Enrapture, is een heel natuurlijke kleur op mijn huid. Het is een warme pinky terracotta -achtige kleur, die ik zelfs als bronzer kan gebruiken. De kwaliteit van deze blush is niet teleurstellend, maar hij is niet even goed als de standaard NARS blushes. Wanneer je met een borstel door de blush draait, komt best wel veel poeder los.

IMG_5199 (Copy)

Daarnaast zit Enthralled, een shimmery pinky mauve. Deze blush is niet zo poederig als Enrapture, maar de textuur is dan ook een stuk harder. Dit betekent een paar keer met je borstel over de pan gaan vooraleer je voldoende pigment hebt.

Tot slot hebben we Roman Holiday, oftewel mijn favoriet van de hoop. Een koele pastel-roze kleur die de vermoeidheid uit je gelaat klopt. Qua textuur en finish benadert deze blush de perfectie. Daarnaast is het de meest long-wearing blush die ik al geprobeerd heb. Hij blijft letterlijk een hele dag op zijn plek zitten.

IMG_5219 (Copy)

Daaronder vind je de permanente highlighter Albatross en de bronzer Laguna. Zoals jullie waarschijnlijk al weten, is Albatross helemaal niet mijn favoriete highlighter. Hij is te warm, te golden, te metallic. Kortom: alles met een te ervoor. Maar mocht je van Albatross houden: de kwaliteit in dit palette is even goed als die van de gewone versie.

Laguna is daarentegen één van mijn favoriete bronzers. Hij geeft me die sunkissed glow, zelfs in putje winter. De kleur van Laguna in dit palette is onveranderd, maar de textuur vind ik wat moeilijker om mee te werken.

IMG_5244 (Copy)

En tot slot hebben we nog de lipgloss in Istria, een koele roze kleur met gouden shimmer. Een grote lipgloss-fan ben ik niet, maar deze vond ik best oké. De kleur is iets minder mijn ding (het Geordie Shore-effect is niet ver weg), maar qua textuur bleek het geen plakker te zijn.

IMG_5414 (Copy)

IMG_5255 (Copy)

Dit palette heeft me al veel vreugde gebracht. Vooral het experimenteren met blush-combinaties blijkt volledig mijn dada te zijn (Enrapture in contour + Roman Holiday op de appels = perfectie). In vergelijking met de standaard NARS-producten zijn er een paar minpuntjes, maar voor deze prijs hoor je me helemaal niet klagen. Een standaard NARS blush kost 30.00 euro. Laguna kost zelfs 37.00 euro. Voor dit palette betaal je maar – hou u vast – 41.00 euro. En mocht ik je nog niet overtuigd hebben: vanaf morgen krijg je 25 procent korting op alles bij Sephora Frankrijk! Een betere deal zal je niet vinden.

21 Comments
 1. Sonia

  17/03/2015 08:18

  Leuke comments steeds weer zo aangenaam om te lezen!
  Ik wil me ook een Nars foundation aanschaffen maar moet wachten tot ik in Italië kom om de juiste kleur te kunnen kiezen,ik heb een bleke huid ,maar niet de bleekste , dus……moeilijk om online te kopen als je de kleur niet kent!jammer van de korting in Frankrijk!
  Goed bezig Jasmijn!

  • Jasmijn Cherubijn

   18/04/2015 13:25

   Je hebt wel geluk, want NARS heeft veel bleke foundations. De meeste hebben wel een gele ondertoon, dus hopelijk vind je één die bij je past. Ik ben ergens tussen een NC15 en NC20, en ik draag Deauville, mocht dat helpen

 2. peggy timmermans

  17/03/2015 11:35

  Zelf ben ik niet 100% overtuigd, het is best een mooi palette maar de highlighter en bronzer zou ik zelf niet gebruiken.

  • Jasmijn Cherubijn

   18/04/2015 13:25

   Ik ben net grote fan van Laguna, dus ’t is een goed palette voor mij

 3. Sara - Window On My Wardrobe

  17/03/2015 20:52

  Het ziet er echt een heel leuk palettje uit, maar op dit moment ben ik enorm aan het kwijlen op het NARS Virtual Domination Palette. Ik vrees wel dat ik alweer te laat ben en dat het al uitverkocht zal zijn…

  X Sara

  • Jasmijn Cherubijn

   22/03/2015 14:53

   Oew, je bent inderdaad veel te laat voor dat palette LE NARS producten vliegen altijd de deur uit. Virtual Domination was palette voor eindejaarsfeesten, maar ze brengen wel elk jaar zo’n palette uit.

 4. Jana

  17/03/2015 23:23

  Pretty! Toch krijg ik er niet meteen een heel erg hebberig gevoel van… Misschien omdat ik nog maar net het Virtual Domination Cheek Palette heb gekocht en Albatross & Laguna al had. Maar die 25% maakt alles natuurlijk wel héél interessant! Misschien dat ik toch maar eens richting Lille moet want een Nars foundation wil ik ook al een tijdje! Heb je een idee hoe lang de actie geldt?

 5. Michaela

  18/03/2015 11:07

  Zo grappig, de naam van de lipgloss is de provincie waar ik een huis in Kroatie heb haha! Daarnaast vind ik het geweldig dat je zo veel producten in 1 palette heb, echt wat voor mij. Misschien dat ik hem binnenkort ook maar bestel!

 6. Chahrazad

  18/03/2015 13:26

  Wat een geweldige palette!! Kun je ook vanuit Nederland bestellen bij Sephora.fr?

 7. Natasja

  18/03/2015 15:02

  Oehhhhhh, what a beauty. De kleuren van de blushes zijn echt zoooooooo mooi op jouw huidje. Ik vraag me af of dat net zo mooi zou zijn op mijn wangen… helaas kan ik dat niet zo 1-2-3 proberen

  • Jasmijn Cherubijn

   18/04/2015 13:28

   Enthralled en Roman Holiday zouden zeker bij jou passen. Roman Holiday is ook ontzettend gepigmenteerd, dus dat komt helemaal goed Mijn zus heeft ongeveer jouw huidskleur, en de linkse kleur zou inderdaad niet heel zichtbaar, maar wel heel natuurlijk zijn.

 8. Jana

  18/03/2015 15:41

  Oeh mij spreekt dit ‘doosje’ wel erg aan! Een paar toppers van Nars voor een leuk prijsje.. ik ga er toch eens voor kijken, se!

 9. Manon

  18/03/2015 20:11

  Wauw heel mooi!<3

 10. Amber

  23/03/2015 17:41

  Oh wauw, wat een super handig en compact kitje. Ik houd van producten met veel in een. Hele mooie review! Helaas geen geld momenteel, anders had ik hem graag aan mijn stash toegevoegd.

  • Jasmijn Cherubijn

   18/04/2015 13:29

   NARS brengt regelmatig dit soort palettes uit, dus misschien de volgende keer

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van JASMIJN 2.0

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Verder lezen