in the pocket of my jeans are only coins and broken dreams
Search

30 Day Lip Challenge | Update 2

We zijn alweer twee weken later, dus het is tijd voor een nieuwe update! De challenge begint lastig te worden: mijn everyday lippenstiften heb ik al opgebruikt, dus nu moet ik de rest vanonder het stof halen. Tezelfdertijd wil ik nog een paar van mijn lievelingen opsparen, want je weet maar nooit wanneer ik ze écht nodig heb. En op de koop toe is het ongelofelijk lastig om elke ochtend een foto van mijn lippen te maken. Jawel, ik ben nogal gehecht aan mijn tijd in bed .

Maar hier gaan we weer: dit zijn de lippenstiften die ik de voorbije dagen gedragen heb!

 DAG 10 | MAC x Maleficent True Love’s Kiss

IMG_8196-001

Een true love’s kiss: misschien heb ik ‘m onlangs gekregen, wie weet (jazeker, mijn dating leven blijft op een hoog pitje staan. Spannende tijden ten huize Jasmijn Cherubijn!).

Mocht je me al een tijdje volgen, dan herinnert u zich misschien dat ik deze lippenstift gratis ontvangen heb, na een gigantisch grote technische webshop-error van MAC. Mijn favoriete rood is het niet, maar het kan er mee door.

 DAG 11 | Labello Care & Colour Red

De "kijk eens in mijn neusgaten" - foto :)
De “kijk eens in mijn neusgaten” – foto

Labello heeft onlangs drie getinte lippenbalsems op de markt gebracht, en op dag 11 droeg ik de rode variant. Laten we eerlijk zijn: veel rood zie ik niet, maar het is een leuke optie wanneer je weinig kleur op de lippen wil. En uiteraard krijg je ook dezelfde gehydrateerde lippen als bij de gewone Labello.

 DAG 12 | Chanel Rouge Allure 88 Evanescente

IMG_8393

Oftewel de lippenstift die Lisa Eldridge ooit bij Keira Knightley gebruikt heeft. Toen ik haar make-up tutorial zag, wist ik dat ik deze lippenstift moest hebben. In het begin heb ik hem veel gebruikt, maar daarna was ik hem een beetje uit het oog verloren. Maar dag 12 is een kantelpunt, dames en heren. Ik ben weer gek op deze lippenstift en na deze 30 dagen zal ik hem opnieuw met veel plezier gebruiken.

 DAG 13 | MAC Morange

IMG_8444

Op dag 13 was er de mini challenge op Instagram, en moest ik mijn favoriete oranje lippenstift tonen. Het werd – hoe kan het ook anders – MAC Morange. Meer oranje dan dit kun je waarschijnlijk niet gaan .

 DAG 14 | Dior Addict Extreme 476 Plaza

IMG_8725

Dior Addict Extreme is de gepigmenteerde versie van de Dior Addict lippenstiften. Je krijgt nog steeds een “comfortabele” lippenstift met glossy finish, maar je ziet meer kleur op de lippen.

Plaza is het perfecte candy pink en één van mijn favoriete lippenstiften tijdens de lente en zomer. En op de koop toe blijft hij nog een lange tijd zitten ook.

 DAG 15 | MAC Viva Glam II

IMG_8749-001

Ik noem dit de Angelina Jolie lippenstift. Het is de perfecte mix van zachtroze met een bruine ondertoon en een tikkeltje grijs. Het klinkt totaal niet aantrekkelijk, maar het is één van die kleuren die gewoon werkt voor die sexy pout.

 DAG 16 | YSL Rouge Volupté 11 Rose Culte

IMG_8783

Dit is zonder twijfel één van mijn favoriete roze lippenstiften. Ik heb hem een hele tijd elke dag gedragen, want hij ziet er goed uit, blijft lang zitten en is totaal niet saai. En de verpakking: da’s kwijlen met de mond open.

DAG 17 | Dior Addict 652 Tango

IMG_8853

Dit is één van die lippenstiften die ik al een tijdje heb, maar die ik nooit veel gedragen heb. Tango is een “my lips but better” kleur, en heeft een heel glossy finish. Persoonlijk heb ik liever wat meer pigment, maar Tango is wel perfect om te dragen op die luie dagen.

DAG 18 | Dior Addict Fluid Stick 753 Open Me

IMG_8688

Dit wordt een Dior heavy blogpost, heb ik zo het gevoel . Op dag 18 was er opnieuw een mini challenge op Instagram, en ditmaal moest ik mijn favoriete lipgloss tonen. Ik ben echt geen lipgloss-mens: te kleverig, te weinig pigment, te shiny en te veel geld voor wat het is. Dus daarom koos ik voor een lippenstift met een glossy finish: Dior Addict Fluid Stick in Open Me.

Dit is één van mijn favoriete rode lippenstiften, en elke keer sta ik verbaasd van het gebruiksgemak. Die applicator is echt fantastisch! Op de foto is de gloss al wat verdwenen, maar wanneer je hem net aanbrengt, is het één en al gloss.

DAG 19 | Chanel Rouge Allure Velvet 44 La Diva

IMG_8895

Het ziet er echt niet uit op de foto, en ik heb eigenlijk geen idee waarom. Maar in het echte leven is La Diva een showstopper. En deze lippenstift is ook extra speciaal voor mij, want het was één van de eerste reviews die ik op mijn blog geschreven heb. Ah, de herinneringen .

Voilà, nog 11 dagen te gaan! Het wordt een echte uitdaging, vrees ik, want nu zal ik mijn theatrale lippenstiften moeten bovenhalen (donkerpaarse lippen in de zomer: waarom niet).

Mijn mede-bloggers Jana en Marlies zijn ook nog bezig met de 30 day lip challenge, dus breng hen ook eens een bezoekje. En binnen twee weken ben ik er weer met mijn laatste update!

7 Comments
 1. Jasmine

  24/07/2015 09:53

  Zoveel lipstick porn!! Evanescente is prachtig en schitterende foto’s, helemaal flawless.

 2. Manon

  24/07/2015 15:25

  Wat heb je veel prachtige lipsticks, wauw!

 3. Chahrazad

  24/07/2015 16:58

  Wat ben je goed bezig. Je hebt echt prachtige lipsticks zeg!

 4. Julie

  26/07/2015 15:03

  Wat een mooie kleurtjes heb je gebruikt! Vooral die van dag 12 van Chanel ziet er erg mooi uit!

 5. Natasja

  27/07/2015 14:36

  Prachtig allemaal weer heel zacht op je.. zelfs wanneer het felle kleuren zijn! Keep it up!

 6. Mjay

  28/07/2015 15:13

  Oh wauw ik ben zo verliefd op al jouw “my lips but better”-kleurtjes!
  Door jou ga ik een wishlist moeten aanleggen denk ik

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.