in the pocket of my jeans are only coins and broken dreams
Search

Blog Birthday Giveaway

Vorige week mocht ik mijn eerste blog-verjaardag vieren. Dat wil maar één ding zeggen: feest in de keet! En welke verjaardag zou compleet zijn zonder cadeautjes? En ditmaal zijn de cadeaus niet voor mij. Om jullie te bedanken voor jullie steun, bezoekjes en comments van het voorbije jaar wil ik jullie in de watten leggen. Dit zal één gelukkige bezoeker winnen:

HAIR

Als je me al een tijdje volgt, weet je dat twee merken mijn helden in haar-nood zijn. Ik heb het uiteraard over Philip Kingsley en TIGI. Daarom heb ik voor jullie gekocht:

IMG_2188 (Copy)

Philip Kingsley Luscious Locks Cracker
Met daarin een Philip Kingsley Elasticizer (40 ml) en een Daily Damage Defence conditioning spray (60 ml). Jouw haar zal me dankbaar zijn.
TIGI Bed Head Small Talk
Ik hou van volumineus haar, jullie hopelijk ook. Met Small Talk (125 ml) bereik ik dat blowdry effect, zonder mijn armspieren te moeten pijnigen met haardroger en borstel.

BATH & BODY

Het is heel moeilijk om skincare producten te kopen, wanneer je de persoon in kwestie niet kent. Daarom heb ik me beperkt tot wat vrolijke lichaamsproducten. En dit zijn:

IMG_2319 (Copy)

The Body Shop Vanille Bath Jelly
Omdat het ruikt naar crème brûlée. En wie houdt nu niet van crème brûlée?
NIVEA Body Lotion Onder de Douche + een verstevigende en figuurcorrigerende shorty
Ik ga er niet vanuit dat jij last hebt van cellulitis, maar een beetje versteviging hier en daar kunnen de meesten onder ons wel gebruiken.
Labello Pearly Shine
Het droge lippen-seizoen is weer aangebroken. Cult product Labello is dan onze redder in nood.
2 x Le Petit Marseillais Douche Balsem Nutrition Intense
Eentje met olijfolie en eentje met arganolie. En om daarna in diezelfde zachte sfeer te blijven:
Unique Living fleece dekentje
 Ongeveer de zachtste fleece die ik al ooit aangeraakt heb.
3 x Sephora Creamy Body Wash Caps
Ze lijken op capsules voor je koffie-apparaat, maar ze zijn wel degelijk bedoeld voor het lichaam. Ik geef je deze drie geuren: coconut, orange blossom en caramel toffee.

 MAKE-UP

Helaas geen foundations of concealers, want ik ken jouw huidskleur nu eenmaal niet. Wat krijg je wel van mij:

IMG_2223 (Copy)

Sephora ♥ Paris Palette
Ik heb de grote versie, en in mijn stash post vonden velen dat palette da bomb dot com. Daarom krijg je van mij de mini-versie met 9 oogschaduwen, 4 lipglosses en 1 blush.
Urban Decay Pulp Fiction Eyeshadow Palette
Ik hou van Urban Decay en ik hou evengoed van de klassieker Pulp Fiction. Deze limited edition collectie vond ik dus geniaal. In dit palette zitten vijf neutrale oogschaduw-kleuren en één mini Urban Decay borstel.

IMG_2247 (Copy)

3 x Rita Ora Rimmel 60 Seconds Nail Polish
En dit in de kleuren 203 – Lose Your Lingerie, 303 – Raw as Night en 403 – Oragasm.
Urban Decay Naked Native Flushed Palette
Een beetje jaloers op mijn eigen giveaway, want dit palette heb ik zelfs niet. In dit blush palette zit een roze blush, een prachtige highlighter en een flatterende bronzer.

IMG_2252 (Copy)

Sephora Waterproof Mascara Kit
Valt het op dat ik voor deze giveaway naar Rijsel ben geweest . In deze kit zit een zwarte waterproof mascara en een waterproof eye makeup remover. Beide uiteraard van Sephora eigen merk.
Sephora Jumbo Liner 12h
Easy peasy ooglooks: zo nu en dan kunnen we niet anders. Dit potlood brengt makkelijk aan, kan je daarna smudgen zoveel als je maar wil en blijft uiteindelijk 12 uur zitten. Je krijgt er eentje in de kleur 06 – Copper.
Rimmel Kate Lipstick
De Rimmel Kate collectie vind ik één van de beste samenwerkingen van de voorbije jaren. Met nr. 16 krijg je de perfecte lente lippenstift.
Rimmel Apocalips
Met de Apocalips zit Rimmel op het “is het een lippenstift of is het een lipgloss” – pad. Ik heb voor jullie de kleur 500 Luna gekozen: in mijn ogen het perfecte nude.
Chanel make-up bag
Omdat make-up producten in een mooie tas er nog beter uitzien.

IMG_2265 (Copy)

DEELNAME

a Rafflecopter giveaway
Je volgt me op Bloglovin’ of je bent geabonneerd op mijn blog via e-mail. Vervolgens moet je me ook liken op Facebook of volgen op Twitter. Als je extra kans wil maken, dan mag je me ook volgen op Instagram. En nog een extra bonus-punten voor jou als je mijn giveaway deelt via Facebook of Twitter. Als je alles netjes invult in het deelname-formulier hierboven, dan maak je kans op deze giveaway.

EEN SPECIALEKE VOOR MIJN TROUWE BEZOEKER. JA, JIJ DAAR

Met een giveaway wil ik mijn trouwe bezoekers belonen, maar bij mijn vorige giveaway heb ik opgemerkt dat cadeautjes-tijd vooral nieuwe bezoekers aantrekt. Nieuwe bezoeker: jij bent ook van harte welkom, maar nu lees je best eventjes niet verder. Trouwe bezoeker: ik dank u voor de leuke tijd die u me het voorbije jaar geschonken heeft. Daarom maakt u kans op deze extra prijs: IMG_2270 (Copy)

YSL Couture Palette Rock Sequins Edition
Geproduceerd in zeer gelimiteerde oplage. Zo gelimiteerd dat ik zelfs niet weet of het in België te koop was. En toch heb ik in het buitenland eentje voor u kunnen bemachtigen. Ik stel u met trots voor: het YSL Rock Sequins Palette met 5 kleuren, waarmee je de perfecte smokey eye kan creëren.
IMG_2292 (Copy) Hoe weet ik dat u een trouwe bezoeker bent? Heel eenvoudig: u volgt me al langer dan vandaag op Bloglovin’, via e-mail of u heeft het voorbije jaar al minimum één comment nagelaten. Wat moet u doen om deel te nemen: a Rafflecopter giveaway

Voor de trouwe bezoeker giveaway volg je me op Bloglovin’ of ben je geabonneerd via e-mail. Je moet me ook volgen op Twitter of Facebook. Da’s alles! Je mag ook deelnemen aan de gewone giveaway, maar dan moet je ook het andere deelname-formulier invullen.

Beide giveaways lopen tot en met maandag 2 maart. Op dinsdag 3 maart maak ik de winnaar(s) bekend op mijn blog en via de sociale media-kanalen. Ik verzend alleen naar adressen in België en Nederland, dus sorry voor de verre buitenlanders.

Bedankt voor het voorbije jaar en veel succes!

32 Comments
 1. Mjay

  03/02/2015 07:58

  Eerst en vooral: heppie blogbday gurllll! Ik hoop van harte dat er nog véél jaren volgen! En oh boy wat een giveaway heb jij in elkaar gebokst! Die caps van Sephora vond ik zo een leuke uitvinding dus ik werd al euforisch nog vòór ik zag je dat je het Pulp Fiction palette erbij hebt gestoken! Mijn vriend heeft me alle films van Tarantino leren kennen (was een complete newbie) en toen viel mijn oog op dat palette in Duitsland. Wat bleek? Er was er nog maar eentje en die zag er niet meer uit “Bad M*therF*cker”! Ik doe dus zowiezo mee en ga aan de slag met het formulier als ik achter mijn computerpeecee zit Ik volgde je al via alle kanalen, instagram heb ik helaas niet..

 2. Kirsty

  03/02/2015 08:55

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag!! En wat een geweldige giveaways zeg, wauw ik ben echt impressed met de prijzen die je weggeeft! Ik kan het dan ook niet laten om mee te doen hihi!

 3. Fashion meets Beauty

  03/02/2015 10:15

  Nogmaals van harte met je blog anniversary en hopelijk volgen er nog vele jaren met reviews, looks en nieuwe kapsels! Ik droom al een tijd om iets te bezitten van YSL (prachtig merk) dus ik doe graag mee aan De-Trouwe-Bezoeker-YSL-Giveaway. Ik volg je al via Bloglovin’ maar heb het artikel geliked. Daarnaast volg ik je nu ook op FB en IG! Xx Evita

  • Jasmijn Cherubijn

   04/02/2015 18:23

   Dankjewel! De verpakkingen van YSL zijn zo mooi, hé

 4. Sofie Henderickx

  03/02/2015 12:34

  Eerst en vooral nog eens een dikke proficiat met je eerste blogverjaardag! Wat ben je vrijgevig naar je lezeressen toe! Ik doe zeker en vast mee Vooral dat Urban decay flushed palette, het sephora setje en het chanel make up zakje zijn superleuk!

  • Jasmijn Cherubijn

   04/02/2015 18:24

   Misschien zit er ook wel één lezer tussen, wie weet

 5. Julie

  03/02/2015 12:38

  Wat een fantastische producten geef je weg zeg!
  Ik heb normaal gezien alles gedaan wat ik kon om kans te maken!

  Veel succes iedereen!

 6. Tania

  03/02/2015 12:55

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Leuke wedstrijd!

 7. Jana

  03/02/2015 14:18

  Holy moly Jasmijn, zotte winactie’s! Ik doe zeker mee! Een dikke proficiat met je blogverjaardag, doe er nog maar veel bij!

  • Jasmijn Cherubijn

   04/02/2015 18:25

   Merci! Blij dat je het een goeie giveaway vindt!

 8. Lys

  03/02/2015 15:59

  Jawadde! Dit is toch wel één van de grootste en beste winacties die ik al gezien heb (en dat zeg ik nu niet zomaar he!). Nog een keer proficiat met je blogverjaardag, ’t is altijd een plezier om je blog te lezen. Je hebt er een mooi eerste blogjaar op zitten, maar je verdient het zeker allemaal!

 9. Merel

  03/02/2015 17:33

  Ik MOET echt zeggen dat dit de mooiste giveaway is die ik ooit heb gezien! Daarom waag ik zeker een gokje!

 10. Chahrazad

  03/02/2015 21:44

  Wat een super gave giveaway! Gefeliciteerd met je blog. Ik doe zeker mee. Ik heb alles gedaan. <

  x

 11. Sara - Window On My Wardrobe

  03/02/2015 22:38

  Hola Pola, wat een waanzinnig leuke Giveaways! Ik doe mee aan beide, mag dat?
  Een dikke proficiat met je bogverjaardag, je doet dat echt ongelofelijk goed en hopelijk blijf je ons nog lang inspireren en amuseren (want ja, jou blog lezen brengt altijd een glimlach op mijn gezicht – truth must be told!)

  X Sara

  • Jasmijn Cherubijn

   04/02/2015 18:28

   Uiteraard mag dat! Merci voor het compliment. Nu heb jij een glimlach op mijn gezicht getoverd

 12. Birte

  04/02/2015 11:03

  Ik doe straks mee … met alles, want damn right dat ik een trouwe bezoeker ben!

  • Jasmijn Cherubijn

   04/02/2015 18:39

   ’t Zal wel zijn! En dat vind ik een heus privilege

 13. Kiss & Make-up

  04/02/2015 16:05

  Waaaaaauw, best birthday EVAH! En het is niet eens de mijne, lol! Echt waar, superleuk dat je dit doet, you rock. Happy blogbirthday!

  Ik beschouw me zelf als een hele trouwe volger dus ik heb meteen met beide winacties meegedaan

  • Jasmijn Cherubijn

   04/02/2015 18:40

   Haha, ik ben blij dat mijn verjaardag jou in een goeie bui brengt

 14. Michaela

  07/02/2015 11:44

  Wauw wat ben jij gul voor je blog birthday! Ik zie stuk voor stuk prachtige items voorbij komen! Doe zeker weten mee

  • Jasmijn Cherubijn

   11/02/2015 18:15

   Blij om te lezen dat de prijzen in de smaak vallen!

 15. Heleen

  09/02/2015 11:25

  Proficiat met je blogverjaardag! Hele leuke giveaway seg, tof!

 16. Natasja

  09/02/2015 13:17

  Ik denk.. oh he ik ben ziek geweest.. alweer een paar dagen niet veel blogs bekeken waaronder die van Jasmijn.. kom ik hier.. BAM in your face.. zo’n geweldige winactie hier kan ik toch geen nee tegen zeggen? So count me in en gefeliciteerd met je blogverjaardag en alle succes die je tot nu toe hebt gehad.. Here’s to more! x

  • Jasmijn Cherubijn

   11/02/2015 18:33

   Ai, en ben je helemaal genezen? En een dikke merci voor je aanmoedigingen van het voorbije jaar!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.