in the pocket of my jeans are only coins and broken dreams
Search

Hoe zag ik eruit op de uitreiking van de Weekend Blog Awards 2015?

Vorige week donderdag mocht ik naar de uitreiking van de Weekend Blog & Digital Awards gaan. De verdiende winnaar in mijn categorie is de immer sympathieke Lisha van Joliette. Applaus in het rond voor Lisha!

Ikzelf vind dit soort gelegenheden het ideale excuus om zoveel mogelijk make-up op mijn gezicht te krijgen. En aangezien de feestdagen voor de deur staan (nog 35 dagen tot mijn verjaardag en 38 dagen tot Kerstmis, mensen!), dacht ik dat het handig kon zijn om mijn feest-look aan jullie te tonen.

MAKE-UP

Vorig jaar ging ik voor een smokey eye, dit jaar voor een sterke lip. Ik wou geen stress en het zo simpel mogelijk houden. Een statement lip is ideaal om de indruk te geven dat je een effort gedaan hebt, maar eigenlijk is het tien keer minder werk dan een smokey eye.

IMG_2826 (Copy)

Op mijn gezicht droeg ik als primer YSL Matt Touch. Mijn foundation was de betrouwbare Armani Luminous Silk. Mensen zijn altijd bezig over “fotogenieke” foundations, maar eerlijk gezegd: ik word nauwelijks gefotografeerd in het dagelijkse leven. De Blog Awards is mijn enige excuus om een fotogenieke foundation te dragen.

Concealer is zoals steeds NARS Radiant Creamy Concealer en Clinique Airbrush Concealer. Afpoederen deed ik met MAC Set Powder en mijn nieuwe beste vriend, de RT Miracle Complexion Sponge.

Ik heb een lichte contour gezet met MAC Sculpt. En oja: zelfs mijn neus heb ik bijgewerkt . Highlighter is BECCA Shimmering Skin Perfector in Pearl. Blush is MAC Coygirl.

Op mijn ogen heb ik een basis gelegd met Urban Decay Primer Potion en MAC Brule. Ik wist dat ik mijn oogschaduw perfect wou blenden, en dat gaat nog steeds het gemakkelijkst wanneer je een matte, huidskleurige oogschaduw als basis legt.

IMG_2886 (Copy)

Op mijn ooglid zit de derde kleur van het RiRi x MAC Her Cocoa palette. Een dupe is MAC Woodwinked. In de crease is het MAC Cork. Aan de buitenkant heb ik mijn oogschaduw in een V-vorm aangebracht. Dat was MAC Brown Down met een MAC 217. Die V heb ik telkens geblend en opnieuw aangebracht, totdat ik tevreden was met de vorm. Dezelfde oogschaduwen gingen ook onder mijn ogen.

Geen eyeliner, maar ik heb wel MAC Smolder gesmudged rond mijn wimperrand. Daarover bracht ik MAC Carbon aan. Zo bleef het kohl-potlood langer zitten. Valse wimpers zijn de geniale Ardell Demi Wispies.

Ik heb nooit last van waterige ogen, maar donderdag bleven de tranen komen. En ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar wanneer mijn onderste waterlijn nat wordt, blijft mijn make-up daar nooit meer kleven. Daarom ziet mijn buitenste ooghoek er een beetje vreemd uit.

Ik zal eventjes stoefen met mezelf: mijn wenkbrauwen waren die avond on fleek (ik heb dit hipster-woordje altijd al eens willen gebruiken )! Dit kwam door een combinatie van Anastasia Brow Pencil, MAC Brow Gelcreme en MAC Brow Set.

IMG_2844 (Copy)

Op mijn lippen droeg ik een combinatie van NYX Lip Liner in Burgundy, MAC Diva en MAC Smoked Purple. De kleur bleef verrassend genoeg een hele avond op mijn lippen zitten. Op mijn niet zo netjes gelakte nagels draag ik tot slot Rimmel x Rita Ora in Rita Rouge.

 HAAR

Mijn haar: ik kan er weinig over zeggen. Het hing er . Het weekend ervoor had ik het gekleurd om het zo koel mogelijk te krijgen. Ik gebruik nu TIGI Gloss in 10/28 Extra Light Violet Ash Blonde.

IMG_3125 (Copy)

De foto’s zijn gemaakt de dag nadien, dus mijn haar lag wat platter. Ik had het op papillotten gedraaid voor volume (zie hier hoe ik dat doe), en had daarna een paar plukjes gekruld met de Babyliss Soft Waves Hair Wand (en dat zie je hier).

OUTFIT

Dat was chill, aangezien ik geen fashion blogger ben . Vorig jaar had ik zin om mijn voeten af te kappen nadat ik een hele avond op mijn hoogste hakken had gelopen, dus dit jaar ging ik voor comfort met mijn Carvela enkellaarzen met zilveren hak.

IMG_3092 (Copy)

Voor de rest droeg ik een oude top met 3D-effect, een leren rok, mijn Alexander Wang Rockie en Chanel studs.

IMG_3063 (Copy)

IMG_3108 (Copy)

IMG_3081 (Copy)

Dit was het! Ik vond het een grote eer om opnieuw genomineerd te zijn, dus een grote dankuwel aan iedereen die mij genomineerd heeft en/of op mij gestemd heeft. En wie weet: volgend jaar is het misschien wel derde keer, goede keer?

19 Comments
 1. Mjay

  17/11/2015 08:35

  Damn girl, too bad! Ik had het je van harte gegund (en ik had gestemd, duh)! En idd derde keer, goede keer?
  Je zag er alleszins top uit, ben fan van je outfit en je bold lip

 2. Jana

  17/11/2015 09:48

  Je look was echt af! Zowel de make-up als de outfit, heel mooi!

 3. Chahrazad

  17/11/2015 10:43

  Wat een mooie make-up look. You looked pretty!!

 4. Lys

  17/11/2015 11:56

  Je volledige look was echt “on fleek”, zo mooi!

  • Jasmijn Cherubijn

   25/11/2015 18:48

   En ik die dacht dat alleen mijn wenkbrauwen on fleek waren Merci!

 5. Kiss & Make-up

  17/11/2015 12:47

  Stunniiiiing! Jij hebt echt zo’n mooi poppensnoetje eh, zucht!

  • Jasmijn Cherubijn

   25/11/2015 18:48

   Haha, alleen op een foto, vrees ik In het echte leven trek ik uitzonderlijk veel vreemde gezichten.

 6. Manon

  17/11/2015 13:43

  Wauw je zag er super uit!

 7. Natasja

  17/11/2015 15:29

  Wat zag je er goed uit ik vind je top echt geweldig!! En die lippen, va va voom!

 8. Jasmine

  17/11/2015 20:18

  Sultry en sexy Jasmijn, wenkbrauwen on fleek – zeg maar gerust heel de makeup on fleek, perfect gestifte lippen.

  • Jasmijn Cherubijn

   25/11/2015 18:49

   Dankjewel! Ik moest ze doen met bevende hand, maar vind ook dat het nog redelijk goed meeviel

 9. Chinouk

  21/11/2015 12:31

  Je zag er prachtig uit!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van JASMIJN 2.0

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Verder lezen