in the pocket of my jeans are only coins and broken dreams
Search

La Diva, c’est moi

We hebben allemaal van die dagen. Je kent ze wel; het zijn die dagen wanneer je ’s morgens opstaat, en onmiddellijk voelt: vandaag wordt het geen goede dag.  Maar we moeten gaan werken of naar school gaan en worden dus gedwongen de confrontatie met de wereld aan te gaan.

En dan begint het. Je komt toe op je werk of op school en die te vrolijke klant/collega/leerling met lichte ADHD-neigingen komt op je af en steekt van wal met het langste verhaal aller tijden. Het enige waartoe ik dan in staat ben, is dit:

vals lachen

Vals lachen en hopen dat ik niet door de mand val. Maar diep vanbinnen wil ik eigenlijk het kleine kind uithangen en dit doen:

la diva1

Ja, de diva begint haar lelijk kopje op te steken en na het horen van vijf van deze ellenlange verhalen heeft ze ook geen zin meer om zich te verbergen. Dus wat doet ze wanneer ze in de refter moet wachten?

ongeduldig

Maar het gaat pas echt fout wanneer haar trein naar huis vertraging heeft.

20140217_115747

Eenmaal terug thuis kan ik mijn diva-kuren laten varen. Het enige wat ik moet doen, is mijn lipstick verwijderen. En die is niet zomaar de eerste de beste. Het is namelijk Chanel Rouge Allure Velvet in La Diva.

chanel la diva

Deze magenta lipstick is een kleur voor de diva’s onder ons. Als je graag in de massa op gaat of het liefst natuurlijke kleuren draagt, dan zou ik deze kleur niet kiezen. Deze lippenstift zorgt voor een statement lentelip. Op de foto’s draag ik haar met lipliner, maar zelfs als stain zorgt ze voor een krachtig effect. Op mijn lippen lijkt ze nog niet heel fel, omdat ik heel gepigmenteerde lippen heb. Als je van nature licht roze lippen hebt, dan zal je een nog straffere lip krijgen (zoals de swatch uit mijn haul).

Voor de geïnteresseerden zijn dit de andere producten die ik voor deze look gebruikt heb:

Gelaat

Ogen

oog

Lippen

Hoe vaak heb jij een diva-dag? Ik heb er meer dan ik durf toegeven

Rouge Allure Velvet La Diva – Limited Edition – 29.69 euro. O.a. te koop bij Ici Paris XL.

5 Comments
 1. Jolien

  23/02/2014 22:11

  Prachtige look! Ik heb ook wel af en toe eens zo’n diva dag

  • Jasmijn Cherubijn

   24/02/2014 07:43

   Dankuwel! Ik begon al te vrezen dat ik de enige was die soms een diva – dag heeft

 2. Lien

  14/06/2014 10:57

  Supermooi! Ik heb echt eindeloos veel bewondering voor mensen die zo goed in make-up zijn. Ik hou van make-up: maar ik ben echt een make-upkluns.
  En die divadagen, ik heb ze ook believe me! Dan sta ik daar tussen mijn vriendin die (naar mijn normen) alleen over huiswerk en overhoringen praten… Dan heb ik gewoon zin om het uit te schreeuwen en met mijn vingers te knippen (zoals een echte sassy girl).

  • Jasmijn Cherubijn

   15/06/2014 13:45

   Ah, zo lief van je! Ik begon een beetje te blozen
   Misschien moet je eens echt beginnen hysterisch te schreeuwen wanneer je vriendin begint te zagen. Wie weet wat ze dan zal doen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.