in the pocket of my jeans are only coins and broken dreams
Search

New Foundations Alert | YSL, Estée Lauder & Dior

In september ga ik volledig in foundation testing-modus moeten gaan, want drie van mijn favoriete merken lanceren dan een nieuwe foundation! Als foundation-verslaafde kreeg ik bijna een hartaanval toen ik las dat zowel Dior, Estée Lauder als YSL een nieuwe foundation heeft ontwikkeld. Owjee, mijn bankrekening zal niet blij zijn.

 • Dior – Star Foundation

© Dior
© Dior

Aah, wat ziet ons Natalie er weer goed uit. Dior belooft met de Star foundation “instantly perfecting radiance of studio lighting; the lasting luminosity of advanced skincare”. Peter Philips, de director van Dior Makeup en op de koop toe een Belg, belooft een foundation die imperfecties bedekt, maar de huid een natuurlijke glow geeft. Daarnaast bevat de foundation allerlei actieve ingrediënten, die je huid zouden verbeteren.

© Dior
© Dior
© Dior
© Dior

Daarnaast lanceert Dior een foundation sponge, die zeer veel gelijkenissen vertoont met de Beauty Blender.

De foundation wordt gelanceerd in september en zal in Ici Paris XL 49.50 euro kosten (auw).

 • Estée Lauder – Perfectionist Youth Infusing Makeup

De makers van één van de populairste foundations op onze planeet lanceren ook een nieuwe foundation. Met deze foundation mikt Estée Lauder op de droge en/of oudere huid, want het Perfectionist serum zit in deze foundation verwerkt.

© Estée Lauder
© Estée Lauder

Estée Lauder vat de voordelen kort samen: “Firms. Brightens. Hydrates. Medium to full coverage”. Estée lauder is toch echt wel fan van de medium to full coverage foundation .

Bij deze foundation hoort een nieuwe en best wel speciale foundation brush. De Sculpting Foundation Brush volgt de contour van je gezicht en zou je foundation probleemloos moeten blenden. We zullen zien!

© Estée Lauder
© Estée Lauder

In andere landen is hij al gelanceerd. De prijs voor België heb ik niet gevonden, maar in VS kost hij 45.00 dollar. Dit is een stuk meer dan de Double Wear foundation (37.00 dollar). Verwacht dus wederom een hoger prijskaartje.

 • Yves Saint Laurent – Le Teint Encre de Peau / Fusion Ink

© YSL
© YSL

De foundation met een wachtlijst van 12.000 personen. Wanneer YSL een nieuwe foundation lanceert, is dit zeer groot nieuws. Le Teint Touche Eclat is één van mijn favoriete foundations, Youth Serum Liberator Foundation viel een beetje tegen, maar van deze Le Teint Encre de Peau verwacht ik heel veel.

© YSL
© YSL

Hij zou dezelfde textuur hebben als Armani Maestro en L’Oréal Nude Magique. Hij bevat zelfs NASA-technologie. Hoe geavanceerd kan een foundation zijn?

Wat belooft YSL: “a revolutionary, fine-as-ink foundation with broad spectrum SPF 18 that perfects the skin while it wears weightlessly for 24 hours. Get all-day comfort, broad spectrum sun protection, and a soft-matte finish with this featherweight foundation that suits every skin type. Its innovative hybrid stain technology provides a lightweight yet high-coverage formula, and its exclusive extendable polymers offer buildable coverage that lasts for a flawless finish”.

In andere landen is hij al gelanceerd; wij moeten wachten tot in september (tenzij je online bestelt bij Feel Unique. Daar kost hij ook ietwat minder). Hij krijgt ook een prijs van 49.50 euro.

Welke foundation roept jullie naam?

25 Comments
 1. Birte

  27/08/2014 07:59

  Van deze drie klinkt die van YSL mij het interessantste… maar ik ben ook érg benieuwd naar de nieuwe van Sisley!

  • Katia | beautymindedbe

   27/08/2014 09:15

   Dan test ik die van Dior wel met heel veel plezier uit (Dat sponsje!)

  • Jasmijn Cherubijn

   27/08/2014 09:32

   Haha, ik ook! Ik ben sowieso fan van Dior en heb ook al veel goeie dingen over deze foundation gehoord. Ik ben zeer benieuwd!

  • Katia | beautymindedbe

   28/08/2014 11:21

   Ik ook! Hopelijk is hij zo goed als we verwachten

  • Jasmijn Cherubijn

   27/08/2014 09:30

   Oooh, ben helemaal vergeten de Sisley Phyto Teint Expert te vermelden. Foei voor mezelf!

 2. Sara - Window On My Wardrobe

  27/08/2014 09:07

  Die van Dior en YSL spreken mij het meest aan. Bij Estée Lauder zou ik gewoon blijven bij de Double Wear foundation. Ik wil graag een nieuwe voor deze herfst/winter dus dat gaat serieus debatteren zijn

  X Sara

  • Jasmijn Cherubijn

   27/08/2014 09:35

   Moeilijke keuze! Ik denk dat je vooral zal moeten overwegen welke textuur je het aangenaamst vindt. Voor zover ik weet, heeft Dior een “normale” textuur. YSL is zo’n water-achtige foundation, waarin veel oliën en siliconen zitten.

 3. Kirsten

  27/08/2014 09:28

  Dat zal je inderdaad voelen aan je portemonnee! Ik ben benieuwd naar je reviews!

  • Jasmijn Cherubijn

   27/08/2014 09:37

   Godzijdank heb ik nog een bon voor 20 procent korting bij de Sephora liggen. Zal toch een beetje schelen

 4. Jasmine

  27/08/2014 09:43

  Drie goede foundation merken, de perfectionist ziet er me het interessants uit. En je ziet Cara Delevigne tegenwoordig echt overal verschijnen.

  • Jasmijn Cherubijn

   27/08/2014 09:47

   Jup, de Cara-hype blijft maar duren! Maar het kind heeft ook wel een schoon snoetje.

 5. Denise

  27/08/2014 09:49

  Ik ben heel benieuwd welke je het fijnst vind. Ik heb je trouwens gevolgd op Bloglovin, leuke blog heb je!

  • Jasmijn Cherubijn

   27/08/2014 09:51

   Dankjewel! Momenteel zet ik mijn geld in op Dior Star, maar je weet nooit

 6. Michaela

  27/08/2014 11:13

  Stiekem ben ik het meest benieuwd naar die van Dior, in combinatie met de Star concealer! Maar die van YSL trekt ook wel mijn aandacht!

  • Jasmijn Cherubijn

   01/09/2014 12:05

   Dior stelt zelden teleur. Ik ben ook heel benieuwd!

 7. Kiss & Make-up

  27/08/2014 14:59

  De nieuwe van Estee Lauder mag ik binnenkortg aan ontdekken, ben curieus!

 8. Femke

  27/08/2014 18:09

  Oei, inderdaad wel een hapje uit je portomonnee… Maar ze zijn ook zo mooi!

  Xjes Femke

  • Jasmijn Cherubijn

   01/09/2014 12:07

   Foundations worden precies duurder en duurder. Niet fijn

 9. De Dotties

  28/08/2014 17:49

  Ik ben heel benieuwd welke je de fijnste gaat vinden!

 10. Lieselot

  29/08/2014 16:40

  Als Natalie Portman haar gezicht eraan ontleend kan het gewoon niet slecht zijn! Die Dior Star lijkt me fantastisch!

  • Jasmijn Cherubijn

   01/09/2014 12:08

   Ik ben blij dat ze gebleven is na de antisemitische reactie van Galliano!

 11. Jana

  30/08/2014 11:11

  Die van YSL spreekt mij denk ik het meeste aan maar het is natuurlijk altijd even afwachten hoe de textuur precies aanvoelt

  • Jasmijn Cherubijn

   01/09/2014 12:08

   Ja, die textuur vind ik meestal ook niet top. We zullen zien!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.