in the pocket of my jeans are only coins and broken dreams
Search

Review – Dior Addict Fluid Stick – 753 Open Me

De Addict – familie van Dior heeft een nieuw zusje! Na de gewone Addict, de Addict Extreme en de Addict Gloss laat Dior ons nu kennis maken met de Addict Fluid Stick. Dior omschrijft het als een hybride lippenrood met glossy kleur, een sensationele hechtkracht en een indrukwekkend comfort. Dergelijke verkooppraatjes vind ik vaak overroepen, maar nu ga ik volledig akkoord. Ik voel een nieuwe verslaving de kop opsteken!

dior addict fluid stick

De verpakking van de Addict en Addict Extreme lippenstiften vond ik al goddelijk, maar deze van de Addict Fluid Stick is eentje om een traan bij weg te pinken. De tube is groter dan die van de Addict lippenstiften, en een beetje kleiner dan de tube van de Addict lipgloss.

dior addict

De vormgeving is niet veranderd, maar het transparante deel lijkt ditmaal op een ijsblokje waarin een lipstick bullet zit. Zo wil Dior benadrukken dat de Fluid Sticks geen lipgloss zijn, maar lipsticks in vloeibare vorm. Door dit detail is het een mooi product om naar te kijken, maar het is ook heel handig. Zo weet je onmiddellijk welke kleur je vast hebt.

Bovenaan vind je de applicator. Waarin je het los draait, springt de applicator als het ware uit de tube. Dit zijn die eigenschappen die een luxe – product luxueus maken.

IMG_6062

Met dit soort applicators kom ik nooit goed overeen. Ik krijg nooit een mooi resultaat en schakel meestal over op een lipborstel. Ik weet niet waarom, maar met deze applicator werken is een plezier. Je krijgt nooit te veel, noch te weinig product en ik kan heel nauwkeurig en snel mijn lippen inkleuren.

Ik heb de kleur 753 – Open Me gekozen. Toen ik deze Fluid Stick ging kopen, stonden alle kleurtjes mooi op een rij, maar deze kleur riep mijn naam. Open Mis een bijna neon tomaten-rood. Deze kleur werkt perfect bij mijn huidskleur en geeft me een zomers uiterlijk.

De textuur is dun, maar niet water-achtig. En het beste van alles: je krijgt geen plakkerig effect (wat ik haat!). Met één laag krijg je al veel pigment. Overdag is één laag genoeg om een draagbare glossy, rode lip te krijgen. Wil je meer resultaat, dan voeg je simpelweg een tweede laag toe. Dan krijg je een heel dekkende kleur met een prachtige glans.

Van links naar rechts: Addict Fluid Stick 1 laag - Addict Fluid Stick 2 lagen - MAC Matte Lipstick So Chaud
Van links naar rechts: Addict Fluid Stick 1 laag – Addict Fluid Stick 2 lagen – MAC Matte Lipstick So Chaud

Deze Addict Fluid Stick laat een stain na op de lippen, maar de glossy finish zal niet een volledige dag op je lippen blijven. Ik vind het niet erg om mijn lippen af en toe bij te werken, maar het is iets om rekening mee te houden.

Ik ontdekte dat Anna Kendrick (die blonde en niet zo snuggere mens-vriend uit Twilight) deze kleur droeg op de Oscars 2014. Op haar lippen hebben ze waarschijnlijk een stain aangebracht, want veel glans kan je niet zien. Sowieso blijft het een mooie kleur!

Ik verkies daarentegen het full-on effect. Op de lippen draag ik twee lagen van de Fluid Stick. Mijn foundation is NARS Sheer Glow. Op mijn oogleden heb ik het Lolita – palette van Marc Jacobs (fantastisch ding) gebruikt.

dior addict fluid stick open me

Dior scoort wederom hoog met deze Addict Fluid Stick. Waarschijnlijk is het mijn favoriet uit hun volledige Addict – lijn! Wat vinden jullie ervan?

Dior Addict Fluid Stick 753 Open Me – 33.05 euro. Onder andere te koop bij Ici Paris XL

9 Comments
 1. Anouk

  01/05/2014 09:48

  Ik vind de kleur en het effect heel erg mooi! Toch ga ik zelf liever voor een lipstick.

  • Jasmijn Cherubijn

   01/05/2014 12:27

   Ik ben ook een grote lipstick – fan, maar deze formule is zeker de moeite waard om een kijkje naar te nemen.

 2. BeautyGlitter

  01/05/2014 11:48

  Wauw dit is echt een kleur voor mij! Prachtig is die!

  • Jasmijn Cherubijn

   01/05/2014 12:28

   De kleur is heel uniek. Je zou er ook goed mee staan

 3. Kiss & Make-up

  01/05/2014 17:12

  Een waardige favoriet! Staat je echt geWELdig!

 4. Rachel Kromdijk

  05/05/2014 20:59

  staat je prachtig meid hele leuke foto ook! liefs x

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.