Ik hou van make-up borstels. En ik hou evenveel van de kleur rose gold (met dank aan ontwerpers zoals Michael Kors, Alexander Wang en Nicolas Ghesquière om die verslaving op gang te zetten). Toen ik vanochtend het mailtje van Zoeva open deed en deze brush set zag, stond mijn hart even stil.

ZOEVA_Rose-Golden-Luxury-Set

Jazeker mensen, je ziet het goed: een rose gold brush set! Oké, eerlijk is eerlijk: Zoeva zijn niet de pioniers op dit vlak; Sigma heeft de rose gold extravaganza-set en alle borstels van Charlotte Tilbury zijn rose gold. Maar voor de prijs van één Charlotte Tilbury-borstel (60.00 pond!), heb je nu een volledige rose gold brush set (58.00 euro) en dat maakt me heel gelukkig.

Daarnaast lanceert Zoeva een aantal nieuwe borstels.

you can never have enough brushes

Zoeva

Met prijzen tussen 5.80 euro en 19.50 euro lijkt me dit weer een goede deal.

Er staat me nu nog één ding te doen: dringend een nieuwe bestelling bij Zoeva plaatsen!